18°

București

ULTIMA ORA

S-a pozat GOALĂ în oglindă şi a înnebunit tot internetul! Kim Kardashian, 14 SELFIE-uri de infarct!


Kim Kardashian a reusit sa starneasca din nou controverse, cu o fotografie extrem de fierbinte! La trei luni dupa ce a devenit mamica pentru a doua oara, ea si-a expus trupul gol pe Instagram, intr-o imagine care a încins cu siguranta mintile multor barbati!

Din gelozie sau, cine stie, din considerente morale, multe doamne si domnisoare s-au aratat deranjate de tupeul brunetei si au pus-o la punct, printre ele numarandu-se celebrele Pink si Bette Midler. La polul opus, Sharon Osbourne ori Ellen deGeneres si-au aratat sustinerea si s-au pozat in acelasi fel.
Nu este prima data, insa, cand Kim reuseste sa socheze postandu-si trupul (aproape) gol pe contul sau de pe reteaua de socializare, dupa cum se poate vedea in galeria foto.
A ajuns celebra datorita unei inregistrari XXX
Kimberly Kardashian s-a nascut pe 21 octombrie 1980, la Los Angeles, si este actrita, fotomodel si vedeta de televiziune. Kim este una dintre cele trei fiice ale defunctului avocat al lui O.J. Simpson, Robert Kardashian.
Existența unei înregistrări video în care Kim este surprinsă în diferite ipostaze sexuale împreună cu fostul ei iubit Ray J a adus-o în atenția revistelor în anul 2007. In prezent, este casatorita cu Kayne West si au impreună au doi copii, pe North si Saint West.

 

 

Ti-a placut?

2423

afisari