18°

București

ULTIMA ORA

SCANDAL de PROPORŢII! SARE la GÂTUL lui Guţă din DRAGOSTE pentru Oana Zăvoranu: "Are faţă de CIMENT"


Vestea cum că Nicolae Guţă îi trimite mesaje Oanei a zguduit showbiz-ul autohton. Nimeni nu crede că manelistul ar putea avea o relaţie cu bruneta.
Nicolae Guţă aşteaptă un copil de la Beyonce de România, însă îi dă mesaje Oanei Zăvoranu. "Aseară am fost acasă la Oana Zăvoranu pentru o filmare. La un moment dat, ea a primit un mesaj în care scria: «Ce faci? Guţă». Am vorbit azi cu Nicolae Guţă şi mi-a zis că e problema lui şi că o consideră pe Oana o femeie foarte frumoasă", a spus reporterul de la Agentul VIP.

"Sunt dezamăgită că s-a uitat la mine în telefon. E problema mea şi a lui Guţă cum dăm mesaje. Nu am spus că este idealul meu de bărbat, dar nu pot să dau cu pietre în el. Guţă este un individ civilizat. Nu mi se pare un mesaj compromiţător. Este strict problema mea şi a lui Nicolae dacă am vorbit. Mă bucur dacă îi place de mine, e simpatic, un om talentat. E urât Guţă sau care e problema? Are un suflet frumos, nu a făcut nimic rău!", a declarat Zăvo.
"Nu mă aşteptam la asta! Dacă o prind pe Oana, o calc eu cu maşina! Nu e pentru ea! Vrea un bărbat cu 10 copii? E posibil orice, dar nu cred. Oana este o femeie frumoasă, cred că este curtată de mulţi bărbaţi. Cum să te gândeşti la Oana şi Guţă dezbrăcaţi?", a spus Daniela Gyorfi, mai în glumă, mai în serios.


Chiar şi mai vechiul pretendent la inima Oanei Zăvoranu, cântăreţul de muzică populară Marius Baldovin, a dorit să intervină în această situaţie. Refuzat de nenumărate ori de frumoasa brunetă, Baldovin se întreabă revoltat de ce Nicolae Guţă ar avea mai multe şanse la inima Oanei: "Sar la gâtul lui! El nu s-a văzut cum arată şi ce faţă de ciment are? Se vrea bărbat viril al Oanei, dar s-a uitat la faţa lui când i-a dat sms? El crede că dacă ştie să cânte este şmecher?! Cu ce este el mai presus decât mine? Adică ce crede el, că m-a refuzat pe mine ca să îl accepte pe el? Nu i-ar fi ruşine?! Are 10 copii acasă şi se ţine de d-astea! Să îi crească normal şi să le plătească pensia alimentară!", a comentat Marius Baldovin pentru "ziarulring.ro".


La auzul acestor lucruri, Oana Zăvoranu a declarat amuzată că nu are ce să comenteze pe acest subiect dar, prin intermediul ziarulring.ro, îi lansează o provocare lui Baldovin: "Dacă tot îmi cere prietenia de atât timp, îl rog să facă o cerere pe care să o depună la ghişeu. În mod normal, în 30 de zile primeşti răspuns!", a comentat Zăvo.

Ti-a placut?

5654

afisari