18°

București

ULTIMA ORA

SCANDAL la Cronica Cârcotaşilor! O BEBELUŞĂ BEATĂ, fotografiată GOALĂ


"Cronica Cârcotaşilor" a fost în centrul unui scandal de imagine. Una din "bebeluşe" a şocat pe toată lumea cu câteva fotografii explicite. Ea a fost pozată goală de un "binevoitor" care apoi a publicat instantaneele pe internet.
Roxana Gîrniţă, că despre ea este vorba, era beată şi complet dezbrăcată. Imaginile au făcut rapid înconjurul României şi i-au băgat în şedinţă pe realizatorii Şerban Huidu şi Mihai Găinuşă.

Ei au tăiat în carne vie şi au concediat-o imediat pe Roxana. 

O cântăreaţă CELEBRĂ a făcut un SEX ORAL cu POFTĂ, unui FOTBALIST! VIDEO INCENDIAR (18+)

Brand-ul "Cronica Cârcotaşilor" a fost puternic zguduit din punct de vedere al imaginii, iar pe atunci foarte puţini se gândeau la un astfel de episod ca la o strategie de imagine. Totul a fost pe bune, iar cei implicaţi ştiu acest lucru. 

De atunci au trecut mai bine de 10 ani, iar Roxana Gîrniţa, una dintre cele mai sexy-bebeluşe care le-a avut "Cronica", şi-a schimbat viaţa radical. Chiar dacă a pozat în Playboy după scandalul XXX, Roxana s-a căsătorit şi alături de soţul său cântă în trupa "Ultra TT". Partenerul său de viaţă este Titi Bălteanu, fost component al Şcolii Vedetelor.

MAI CITEŞTE: Cosmina Păsărin, FILMATĂ când FACE SEX cu un cunoscut PREZENTATOR de radio (VIDEO)

Ti-a placut?

142499

afisari