18°

București

ULTIMA ORA

Scandal! Povestea care ar putea distruge cuplul Kim-Kanye


Un fotomodel de origine canadiană a dezvăluit, pentru o revistă americană, că ar fi avut, până de curând, o aventură cu celebrul rapper.
Leyla Ghobadi Leyla Ghobadi, în vârstă de 24 de ani, a povestit, pentru revista "Star", că a început relaţia cu muzicianul în luna iulie a anului trecut. Se pare că ei s-au cunoscut la un concert al artistului, când, după nenumărate flirturi, au ajuns în aceeaşi cameră de hotel. "Am început să ne sărutăm până când am ajuns să ne dezbrăcăm şi să facem sex." Tânăra a povestit, totodată, că muzicianul i-ar fi spus că relaţia lui cu Kim nu este serioasă şi face totul doar de dragul publicităţii. Ba, mai mult, Leyla susţine în interviul cu pricina că aventura ei cu rapperul american a continuat mult timp după ce Kim Kardashian a anunţat că este însărcinată. "Asta îi va distruge. Este rău. Este foarte rău. Este, pur şi simplu, ruşinos. Dar dacă aş fi în locul lui Kim, aş vrea să ştiu aceste lucruri." Contactat de jurnalişti cu privire la aceste informaţii, purtătorul de cuvânt al lui Kanye a negat cu vehemenţă toată povestea.
Sunt împreună de mai bine de un an
Kim Kardashian şi rapperul Kanye West, în vârstă de 35 de ani, formează un cuplu din aprilie 2012. Kardashian a confirmat că este însărcinată în decembrie, în ajunul Anului Nou, după ce West făcuse public acest lucru în timpul unui concert susţinut cu o zi înainte. Cei doi vor deveni părinţii unei fetiţe.

Ti-a placut?

961

afisari