18°

București

ULTIMA ORA

VIDEO. Smiley debutează în dublajul de film! Artistul va fi vocea unui porumbel


Smiley va debuta în dublajul de animaţie din 23 septembrie, atunci când publicul îl va putea auzi la cinema, împrumutându-i vocea porumbelului Toady în noul film de animație „Berzele/Storks”, regizat de Nicholas Stoller și Doug Sweetland, o animație marca Warner Bros.Pictures şi Warner Animation Group.

Unul dintre cei mai de succes artişti pop din România, cu o carieră remarcabilă în industria muzicală, unde s-a afirmat în calitate de muzician, producător şi entertainer, Smiley va debuta în dublajul de animaţie din 23 septembrie, atunci când publicul îl va putea auzi împrumutându-i vocea porumbelului Toady, din noua aventură animată „Berzele”. „Personajul meu e un porumbel care lucrează în organizaţia berzelor şi e foarte băgăcios. El, ca porumbel, vrea să fie acceptat de către berze… ca fiind o barză. (…) E prima oară când dublez un personaj de desene animate. E foarte greu să îţi dai seama că e vocea mea în desene pentru că a fost nevoie să caut o tonalitate care să se potrivească cu faţa porumbelului şi pe care a trebuit să o şi păstrez pe toată durata desenului”, a declarat Andrei Tiberiu Maria alias Smiley.

Una dintre cele mai aşteptate animaţii ale anului, „Berzele”, va fi disponibilă în cinematografele din toată ţara şi în versiunea dublată în limba română.

Berzele aduc bebeluşii la părinţi… sau cel puţin aşa făceau. Acum livrează colete pentru compania globală Cornerstore. Junior, cea mai silitoare barză din companie, urmează să fie promovat când, din greşeală, activează maşina de făcut bebeluşi, aducând pe lume o fetiţă absolut adorabilă. Disperat să livreze mica minune înainte să afle şeful de eroare, Junior pleacă într-o expediţie neautorizată alături de prietenul său Tulip, singurul om de pe Muntele Berzelor. Călătoria iniţiatică nu va duce doar la întregirea unei familii, ci le va ajuta pe berze să revină la adevărata lor misiune pe Pământ.

 

Ti-a placut?

859

afisari