18°

București

ULTIMA ORA

Soţia lui Velea SE TEME de VRĂJI! Merge la DEZLEGĂRI la Biserica Zlătari


Odată cu problemele din căsnicie, soţia lui Alex Velea s-a apropiat mai mult de Divinitate, fiind văzută la slujbele de dezlegare de vineri după-amiază de la Biserica Zlătari, acolo unde se află moaştele Sfântului Ciprian.
Vinerea trecută, în jurul orei 17.00, Ana a participat la slujba de dezlegare, ce durează aproximativ două ore şi jumătate, de la Biserica Zlătari, după cum a povestit, pentru "ring", un martor ocular. "Cu siguranţă a fost îndrumată către acest loc pentru a-şi găsi liniştea sufletească sau poate chiar pentru a se ruga ca Velea să se întoarcă la ea. Biserica este vestită în oraş ca fiind un loc de pelerinaj pentru cei care cred că sunt blestemaţi. Aici se fac slujbe pentru izbăvirea de vrăji", a povestit sursa noastră.


Îl vrea înapoi?
Ana nu a reuşit să treacă peste despărţirea de Alex Velea cu atât mai mult cu cât mariajul lor a fost unul cât se poate de normal. Cu câteva luni înainte de separare, Ana îl însoţea la concerte, iar la sala de fitness mergeau tot împreună. Chiar şi acum, fosta soţie încă mai este văzută alături de Velea, lăsând, astfel, loc de interpretări. Apariţia în peisaj a Antoniei se pare că le-a zdruncinat mariajul, Ana neînţelegând ce s-a întâmplat, de fapt, în relaţia lor, iar slujbele de la Biserica Zlătari speră să o ajute.
biserica zlatariŞi Mădălina Manole s-a rugat la Sfântul Ciprian
Printre vedetele care au călcat pragul acestei biserici se află şi Mădălina Manole, care venea în fiecare vineri împreună cu soţul său, participând la slujbele de dezlegare. Artista a renunţat însă, iar un preot de la Zlătari chiar a declarat, la acea vreme, că dacă ar fi vorbit cu el, n-ar fi ajuns la sinucidere.
"Aici se fac adevărate minuni. Totul este să crezi în Dumnezeu şi să vii cu sufletul deschis la biserică."- Preot de la Biserica Zlătari
3 ani a durat mariajul dintre Ana şi Alex Velea, vestea despărţirii lor fiind anunţată în primăvara acestui an.

Ti-a placut?

5959

afisari