18°

București

ULTIMA ORA

"Sunt celebru, scoate-mă de aici!" - O FĂCĂTURĂ? Doctorii, VERDICT INCREDIBIL în privința BĂUTURILOR DEZGUSTĂTOARE consumate de către CONCURENȚI


Producţia difuzată în fiecare seară la ProTV naşte tot mai multe controverse. Ediţia de sâmbătă seara a show-ului a fost însă una greu de "digerat" chiar şi din faţa televizorului, iar specialiştii sunt de părere că vedetele beau substanţe organice, nu ce li se spune.


Dorian, Ruby, Moroşanu şi Elena Merişoreanu au fost votaţi de telespectatori să se confrunte cu proba "învârte sticla" şi au băut tot felul de cocktailuri scârboase ca să câştige porţii de mâncare. Elena Merişoreanu a fost cea care a băut nu mai puţin de trei pahare ce conţineau măruntaie de peşte şi icre, sânge şi pulpă de vacă, dar şi plămân de struţ, în timp ce Ruby s-a delectat cu ochi de vacă şi maţe de găină. În alte ediţii însă, şi Mihai Trăistariu a fost pus în situaţia de a bea shake de viermi şi ouă fermentate. Deşi se spune că sunt băuturi sută la sută bio, iar un medic îi sfătuieşte cum să bea shake-urile, riscurile se pare că tot ar exista, mai ales dacă preparatele sunt exact cele care se spun.


"Se pot transmite boli"
"ring" l-a contactat pe medicul Andrei Laslău, care e de părere că show-ul sfidează orice normă de igienă alimentară. "Îţi provoacă greaţă numai dacă te uiţi. Poate sunt doar nişte trucaje, oricum, au fost multe comentarii pe această temă. Sigur că viermii şi alte gângănii pot fi delicatese în anumite zone, dar se pot transmite tot felul de boli. Mai mult decât atât, deşi corpul omenesc este rezistent, consumul alimentelor prezentate, neprocesate, mai ales dacă este vorba de carne neverificată, poate duce la anumite boli ale tubului digestiv, chiar parazitoze, boli virale sau toxiinfecţii. E posibil să fie doar substanţe organice cu asemenea mirosuri", a declarat medicul Andrei Laslău, consultant în nutriţie. Un alt medic ne-a declarat, sub protecţia anonimatului, că shake-urile nu conţin niciun ingredient care ar pune în pericol sănătatea organismului, ci sunt preparate din substanţe organice care au gust şi miros asemănătoare celor prezentate "Acele shake-uri sunt analizate. Poate vedetele cred că mănâncă sau beau ceva stricat sau viermi şi ce li se mai spune, dar în realitate nu poate fi aşa. Sunt substanţe organice."
"Au mâncat cele mai scârboase chestii – inimaginabil de scârboase"
Ieri, după cea de-a şasea zi, Cabral, unul dintre prezentatorii show-ului, a ţinut să vorbească despre concurenţii care stau de bunăvoie în junglă în baza contractului semnat. "Până acum au suportat cele mai groaznice mirosuri pe care mie mi-a fost dat să le miros, au mâncat cele mai scârboase chestii – inimaginabil de scârboase, au băut cele mai vomitive substanțe inventate vreodată și-au suportat să aibă alături, în spații mici, unele dintre cele mai respingătoare vietăți de pe Pământ. Sincer, pe mine nu mă convingi să fac așa ceva nici în ruptul capului. Aș încerca, poate, dacă ar fi o chestie pe viață și pe moarte. Îi respect și îi admir. Și, ca să fiu sincer, nu mă așteptam să ducă atât. Și când spun atât mă refer și la probele foarte grele… dar și la foame. După șase zile, sunt vizibil slăbiți. Au pierdut masă musculară, au pierdut strat adipos, se vede că sunt trași la față", a scris Cabral pe blogul său.
Dorm sub cerul liber
Ediția șase a reality-show-ului "Sunt celebru, scoate-mă de aici!" a fost urmărită la nivel național de peste 1.8 milioane de români, în intervalul 20.30 – 22.29. Concurenţii din primul sezon al show-ului "Sunt celebru, scoate-mă de aici!" sunt Elena Merişoreanu, Cătălin Moroşanu, Gina Pistol, Ruby, Dorian Popa, Pacha Man, Elena Lasconi, Mihai Trăisariu, Andreea Moldoveanu (casnica de la Masterchef), Luminiţa Nicolescu, antrenoarea de fitness a Valentinei Pelinel, Alina Plugaru şi Gabi Jugaru. În perioada petrecută în junglă, vedetele trebuie să doarmă sub cerul liber, să facă duș folosind cascada din apropiere, să renunțe la orice fel de contact cu lumea exterioară și la tabieturile care de obicei le fac viața atât de plăcută.
"Atunci când consumăm lucruri care ne fac scârbă, organismul ajunge să respingă anumite alimente. E un abuz să forţezi pe cineva să consume lucruri scârboase", LORENA DIACONESCU, psihoterapeut
"Toate celebritățile sunt în concurs pentru că asta și-au dorit. Mai mult de-atât, cele 12 celebrități rămân în concurs pentru că își doresc asta.", CABRAL

Ti-a placut?

10415

afisari