18°

București

ULTIMA ORA

SURPRIZĂ! El ar putea să-i ia locul lui Brenciu la "Vocea României": După 6 aprilie POT SEMNA!


Horia Brenciu a părăsit postul ProTV, semnând un contract cu Antena 1, unde va fi jurat în locul Deliei Matache la show-ul "Te cunosc de undeva!". Speculaţiile plecării din echipă au apărut imediat după ce acesta şi-a început promovarea concertului din primăvară la postul concurent, ştiut fiind că vedetele trustului MediaPro nu călcau în studiourile concurente.


Imediat după ce au apărut primele zvonuri ale plecării lui Horia Brenciu s-a aflat şi primul nume vehiculat să-i ia locul: Mihai Trăistariu. "Până pe 6 aprilie am contract cu TV Neptun. După această dată pot semna cu oricine. Normal că mă tentează oferta de a fi în juriu, dar nu am primit nicio propunere în acest sens, deşi neoficial multă lume mi-a spus că aş fi în cărţi. Dacă va pleca şi Loredana, cum se vehiculează, cred că cea care ar merita să fie în locul ei ar fi Nico sau Luminiţa Anghel", a declarat, pentru "ring", Mihai Trăistariu.


ProTV a renunţat la "Vocea României"
În cursul zilei de ieri, directorul de marketing al ProTV a declarat, pentru paginademedia.ro, că show-ul "Vocea României" se va transforma în "Voice Kids". "ProTV va difuza în această toamnă o nouă versiune a show-ului «Vocea României» – «Voice Kids». Vom comunica noua componenţă a juriului când va începe campania de promovare pentru noul show", a precizat Lucia Antal. Concurenţii celui de-al patrulea sezon al emisiunii vor fi, de această dată, cei mici. Criteriile de selecţie şi regulile concursului vor fi aceleaşi.
Loredana, invitată specială la Kanal D
Dacă Horia Brenciu a părăsit juriul ProTV, acelaşi lucru se vehiculează şi despre Loredana, care, mâine-seară, va fi primul "guest star" al serialului de comedie "Fetele lu' domn profesor", de la Kanal D. Loredana a recunoscut că a intrat în distribuţie la invitaţia lui Cătălin Căţoiu, prietenul său de-o viaţă, cum l-a numit chiar ea.
Horia Brenciu nu a putut fi contactat până la închiderea ediţiei, iar PR-ul lui a refuzat să comenteze pe marginea acestui subiect.
3 sezoane "Vocea României" a difuzat ProTV, show-ul fiind lansat pe 27 septembrie 2011.
29 martie este data la care Horia Brenciu va susţine un concert la Romexpo, aşteptând 15.000 de oameni, atât cât este capacitatea sălii.

Ti-a placut?

33313

afisari