18°

București

ULTIMA ORA

Surpriză la Ferma vedetelor – Lili Sandu este noul fermier șef!


În ediția de aseară, telespectatorii au putut urmări aventurile prin care au trecut cei 9 fermieri români alături de Dan Helciug. Acesta și-a făcut apariția încă de la prima oră a dimineții, dându-le trezirea cu buna dispoziție caracteristică. Dan nu a venit cu mâna goală, ci cu o damigeană de vin și o sticlă de palincă, 2 ingrediente care au animat mersul lucrurilor în ferma cipriotă. Pe lângă licori, oaspetele a venit cu slănină, praz și brânză. În plus, Dan Helciug a venit și cu o idee care să le dea motive de petrecut românilor din fermă: le-a propus Mariei Constantin și lui Marcel Toader să-și reînoiască jurămintele într-o nuntă tradițională românească pe meleaguri cipriote.
Fiecare dintre cei rămași în competiția pentru titlul de Fermierul anului a început să-și verse supărările în fața oaspetelui. Lili Sandu a încercat să-i prezinte dulceața de portocale pe care Mircea N. Stoian a folosit-o în trocul cu negustorul cipriot. Dacă Lili considera că dulceața făcută cu atât de multă trudă de concurenți este un preparat bun, Mircea a avut altă părere: dulceața este un borhot. Cuvintele grele au făcut-o pe Lili să-i reproșeze că i-a jignit indirect pe toți cei care au muncit la fabricarea dulceții. Discuția a escaladat, Mircea jignind-o pe Lili în repetate rânduri.


Când bucuria era în toi, Iulia Vântur și-a făcut apariția în fermă, venind cu vești proaspete pentru noua săptămână. Aceasta a citit scrisoarea lăsată de Saveta Bogdan la eliminarea din competiție, document care conținea numele noului fermier șef: Lili Sandu. Surprinderea concurenților a fost mare, majoritatea crezând că următorul fermier șef va fi fie AMI, fie  Maria Constantin. Ulterior, Lili a desemnat cei doi servitori ai săptămânii: Benny și AMI.
La scurt timp după plecarea Iuliei, Nea Rață a venit să-i viziteze pe concurenți. Încărcat de alimente proaspete pentru aceștia, el s-a asigurat ca Lili Sandu știe ce presupune conducerea fermei. Mai mult decât atât, Nea Rață i-a pus pe concurenți să se lege la mâini pentru a vedea ce presupune lucrul în echipă. Echipele formate au fost Benny și Maria, Marcel și Lili, Mircea și Sorana, precum și AMI cu Paul, Octavian Strunilă fiind singurul care a rămas liber. La fiecare cântat de cocoș, partenerii trebuiau să se schimbe între ei, unul dintre cei 9 rămânând fără echipă.


Legați la mâini, concurenții au avut de înfășurat sfoară colorată împrăștiată în ramurile de măslini. Prima echipă care a reușit să strângă sfoara fără să o rupă a primit un cadou din partea lui Nea Rață. Mircea N. Stoian și Sorana au fost cei 2 câștigători, primind ocazia de a pleca într-un scurt voiaj pe mare. Sorana are rău de mare, astfel încât aceasta i-a cedat șansa de a pleca la pescuit pe mare, însoțit de Mircea N. Stoian și Dan Helciug, lui Paul Ipate.
Cât timp cei 3 se aflau la pescuit pe mare, restul concurenților au avut sarcina de a lăcui podeaua bucătăriei, de a vopsi masa din bucătărie și de a face curat, îndatoriri care le-au luat peste jumătate de zi. Desi extrem de încântați de ceea ce au realizat, Nea Rață s-a supărat în momentul în care a văzut că masa era vopsită în albastru, contrar solicitării acestuia.  
Pe înserat, după ce toate sarcinile erau gata, Iulia Vântur a revenit în fermă pentru a asculta dorința concurenților, aceea de a vedea marea, precum și pentru a afla primul duelist pe care Lili Sandu a avut sarcina să-l desemneze.
Toți concurenții au susținut ideea ca Maria Constantin și Marcel Toader să-și reînoiască jurămintele, întocmind și o listă cu necesarul pentru mica petrecere de nuntă, printre care 30 de ouă, cartofi, ulei, praz, mălai, făină și fructe de mare. După acest moment, Lili a avut sarcina de a alege primul duelist al acestei săptămâni. Alegerea nu a fost tocmai ușoară, până la urmă aceasta luând decizia de a-l nominaliza pe Benny. Pentru cei 9 concurenți rămași în competiția pentru titlul de Fermierul anului, dar și pentru Dan Helciug, seara s-a încheiat cu muzică și voie bună.
În ediția din această seară, telespectatorii vor afla care este alegerea lui Benny pentru al doilea duelist, dar și cine este următorul concurent care părăsește Ferma vedetelor!

Ti-a placut?

1028

afisari