18°

București

ULTIMA ORA

Thalia, de NERECUNOSCUT, la 42 de ani! Arată INCREDIBIL (FOTO)


Nu de puţine ori, Thalia a stârnit admiraţia cu silueta perfectă şi zâmbetul cuceritor, însă cu noul look, fanii au fost de-a dreptul impresionaţi de frumuseţea divei, cu atât mai mult cu cât anul acesta a împlinit 42 de ani.
La decernarea Premiilor Tineretului 2013, organizate săptămâna trecută în Miami, Thalia a dat gata pe toată lumea cu apariţia ei răvăşitoare. Alături de alte celebrităţi din America Latină precum Christian Meier, Lucero, Danna Garcia sau Casper Smart, iubitul lui Jennifer Lopez, Thalia a strălucit.

thalia 42 ani
Thalia este cel mai bine plătită vedetă de televiziune din America de Sud şi cel mai bine plătită actriţă de telenovele din lume, cu un venit anual de aproximativ 100 de milioane de dolari din drepturi de autor şi contracte de publicitate.
"Regina fiestei de pe Broadway" a intrat în Cartea Recordurilor pentru cele mai multe premii primite într-o singură zi şi cea în numele căreia ziua de 25 aprilie a fost numită “Ziua Thalia” la Los Angeles.


Albumul “Primera Fila”, lansat în 2009, a fost premiat cu Discul de Aur la doar trei zile de la lansare, iar în numai cinci săptămâni, a luat şi Discul de Platină.
Telenovela-fenomen care i-a adus Thaliei faima internaţională, "Maria Mercedes", a facut înconjurul lumii, fiind distribuită în 180 de ţări.

thalia maria mercedes

Ti-a placut?

9923

afisari