18°

București

ULTIMA ORA

Transformarea incredibilă a îngerașului blond de la Românii au talent! Cum arată ACUM Rebeca, la aproape 13 ani!


In urma cu cinci ani, a facut senzatie la Romanii au talent. Vocea si chipul ei angelice au dus-o pana in finala primei editii a concursului de talente de la PRO TV. Dupa show, cariera ei a explodat, ajungand sa participe pana acum la zeci de competitii muzicale.

Vorbim despre Rebeca Maria Neacsu. Nici nu implinise 8 ani atunci cand a fost acceptata sa participe la Romanii au talent. Dar pe cat de mica, pe atat de talentata era, asa ca nu i-a fost greu sa isi faca loc pana in finala, cu ajutorul publicului care a votat-o in numar mare.

In timpul recitalurilor ei, Pavel Bartos nu si-a putut retine lacrimile si a plans de emotii in culise. De partea cealalta, in randul juratilor, Mihai Petre a fost pur si simplu cucerit de talentul Rebecai, pe care o vedea castigatoare.

Este eleva la scoala generala, in Brasov

Acum, Rebeca are aproape 13 ani si s-a schimbat complet! Chiar daca nu a renuntat la parul extrem de lung pe care-l poarta curgand pe spate, ea si-a schimbat stilul fiind o adolescenta in toata regula, cu rochii elegante, pantofi cu toc si machiaj. Rebeca este eleva in clasa a VII-a, la Scoala Generala nr. 27 din Brasov.

 

Sursa foto: http://rebecamarianeacsu.ro

  

Ti-a placut?

2079

afisari