18°

București

ULTIMA ORA

Trupa Amadeus pleaca in Israel


Pentru ca se afla in plina promovare a single-ului ,,UP!" si a videoclipului pe care tocmai l-au lansat, fetele de la Amadeus pleaca intr-un turneu in Israel la jumatatea lunii noiembrie.

Cele patru fete vor canta la Beer Sheva si Tel Aviv in zilele de 18 si 20 noiembrie. “Ii asteptam la concertele noastre pe toti romanii carora le este dor de acasa, pentru ca le-am pregatit momente speciale, si de altfel pe toata lumea de acolo, pentru ca muzica noastra se poate asculta si poate fi inteleasa indiferent de limba materna” declara Andreea Runceanu. 
         
Pe langa ,,UP!", cei care vor veni la concertele fetelor vor avea parte de un spectacol foarte dinamic si vor asculta live reinterpretari originale in stilul Amadeus ale unor teme foarte iubite de catre public - de la  Wilhelm Tell, Besame Mucho sau Dans ungar de Brahms pana la Americano, Samba de Janeiro, Smooth Criminal sau teme populare si tangouri romanesti. Special pentru acest turneu, fetele au pregatit niste piese pe care le vor canta in prima auditie.

Nu este prima vizita in Israel, trupa Amadeus a mai concertat acolo in anul 2006 in cadrul unei turneu de 10 spectacole alaturi de Teatrul Evreiesc de Stat si tot atunci au avut ocazia sa colaboreze cu violonistul Mirel Reznic. ,,E foarte emotionant sa intalnesti asa departe de casa o comunitate de romani atat de puternic legata. Asta poate si datorita faptului ca majoritatea romanilor care au plecat in Israel, au ales sa faca asta demult, inainte de '89, si a fost extrem de important pentru ei sa ramana uniti si sa dezvolte impreuna niste afaceri durabile" spune Alexandra. 

Ti-a placut?

1789

afisari