18°

București

ULTIMA ORA

TUPEUL Andei Adam! Susţine că îl iubeşte pe Cătălin Ţîră, însă apare la braţ cu ... un alt Cătălin! Vezi CUM EXPLICĂ situaţia (FOTO)


Anda Adam a reuşit să surprindă pe toată lumea la un eveniment monden nu doar cu rochia superbă Cristallini, dar şi cu partenerul alături de care a păşit la braţ pe covorul roz.
Cântăreaţa Anda Adam a sosit la petrecerea Viva! Garden Party, care a avut loc la Palatul Mogoşoaia, la braţul altui bărbat decât cel al lui Cătălin Ţîră, iubitul ei. 
Ţinuta inspirată a Andei, dar şi prezenţa unui bărbat necunoscut lângă ea i-au asigurat vedetei o intrare de zile mari: "Port o rochie Cristallini în această seară, care îmi place foarte tare. Am ales rochiţa care mi-a plăcut cel mai mult şi care mi se potriveşte cel mai bine. Le mulţumesc mult pentru ţinută!", ne-a spus mândră Anda. 
Chestionată referitor la identitatea celui care a acompaniat-o la eveniment, Anda a declarat că "este o chestiune strict profesională", precizând, în exclusivitate pentru ziarulring.ro: "El este directorul casei mele de producţie, Roton, Cătălin Muraru. Nu este nimic între noi, staţi liniştiţi! Iubesc, sunt liniştită şi fericită. Mie şi lui Cătălin Ţîră ne merge foarte bine împreună!". 
Blonda a anunţat că îşi va bucura în curând fanii cu un nou hit al verii:
"Tocmai am filmat o piesă nouă, despre care credem că va fi hitul acestei veri. Se numeşte "Poate fata"... când nu mai poţi tu, poate fata! Fetele, de obicei, pot orice. Trebuie doar să li se spună că e nevoie de ajutor şi vor fi acolo pentru partenerii lor", a mai completat Anda amuzată.
 

Ti-a placut?

8531

afisari