18°

București

ULTIMA ORA

Urmărit de CANIBALI, Mehrzad de la MasterChef A FUGIT cu CEAUNUL şi a CÂŞTIGAT! FOTO


Calea 13 Septembrie a debordat în weekend de creativitate, unicitate şi mult umor. 51 de echipe din România au luat în serios provocarea primului eveniment Red Bull Soapbox Race şi s-au strâns cu mic, cu mare la start. Mulţi au crezut că Halloween-ul sau Crăciunul a venit mai devreme pentru că participanţii s-au costumat în fel şi chip, iar pe traseu a fost văzută şi sania lui Moş Crăciun. Câştigătorul ediţiei a fost nimeni altul decât Mehrzad Moghazehi, fost concurent MasterChef.
Echipele au avut la dispoziţie aproape 2 luni să-şi construiască propria maşină artizanală, nemotorizată. Primul loc le-a revenit lui Ionel şi alor săi Canibali vegetarieni (Sorin Bobea alias "Firfirica inima rea", Mehrzad Moghazehi alias "Ahmed tocana", Ionuţ Ionaşcu alias "Ouabei", Ştefan State alias "Cănuţă om sucit").

Ei au reuşit să impresioneze juriul format din Ana Maria Brânză, Mirela Bucovicean, Victor Nemeş, Teo şi Robert Kovacs şi au acumulat cele mai multe puncte.

"Noi am participat pentru distracţie, însă, la un moment dat, după show-ul nostru de un minut, pe rampa de plecare, cu muzică şi dans, s-a cam schimbat situaţia. Dupa cinci note de 10 eram pe locul 1. Mai rămăseseră circa jumătate din concurenţi, dar atunci s-a născut speranţa că putem obţine unul dintre cele 3 locuri. Şi aşa am ajuns pe primul loc", povesteşte mândru Mehrzad.


Acesta a mai participat împreună cu o parte din echipa sa actuală la alte două ediţii organizate de Red Bull: "Atunci a fost cu maşinării fără motor, ca şi acum, doar că ne aruncam în apă. De data asta a fost pe o pistă. Cred că evenimentul în care se impunea să sărim în apă putea să fie  mai cu risc, însă acesta pe pământ, cu maşinării pe roţi, a fost mai uşor şi mai distractiv. Cu siguranţă vom mai participa şi la alte evenimente de acest gen, unde reuşim să ne strângem la un loc eu şi prietenii mei. În ultimii doi, trei ani nu prea am mai avut timp pentru  astfel de activităţi, din cauza joburilor.


Mai ales că acum avem cu toţii copii şi nu dispunem de timp pentru astfel de experienţe, experienţe de neuitat, pline de entuziasm, surprize şi momente unice",
a declarat Mehrzad, în exclusivitate pentru ziarulring.ro.
"Întotdeauna eu sunt cel care găteşte în oale şi ceaune! Prietenii mei s-au ocupat de înscrierea în concurs, dar a fost şi ideea lor să mă bage într-un ceaun" - Mehrzad Moghazehi

Ti-a placut?

913

afisari