18°

București

ULTIMA ORA

VESTE-BOMBĂ pe SCENA MONDENĂ! Adrian Enache şi Iuliana Marciuc s-au DESPĂRŢIT


În ciuda declaraţiilor apărute în presă în ultimele zile despre cât de bine se înţeleg, apropiaţi ai artistului şi ai prezentatoarei TV ne-au confirmat că pe Adrian Enache şi Iuliana Marciuc îi mai leagă doar copilul.


Deşi presa a scris că Adrian Enache joacă la două capete de două decenii, aproape de fosta soţie, dar şi într-o relaţie cu Iuliana Marciuc, o sursă din anturajul prezentatoarei TV ne povesteşte cum stau lucrurile de fapt. "Adrian Enache şi Iuliana Marciuc nu mai formează un cuplu, se vorbeşte aiurea. Au un copil împreună, asta e tot ce îi leagă. Degeaba spune ea că le merge bine şi că au o relaţie frumoasă, că nu e chiar aşa. Pe el l-a deranjat de fiecare dată când ea spunea prin presă despre cât de bine se înţeleg sau că îşi beau împreună cafeaua dimineaţa. Dacă l-ar urmări cineva pe Adrian, după câteva zile ar constata că stă mai mult pe la fosta nevastă, foarte rar ajunge pe la Iuliana. Corina, fosta soţie, s-a supărat pe gesturile Iulianei, motiv pentru care a avut o discuţie aprinsă cu Adrian", ne-a povestit sursa noastră.
"Diana nu vrea să audă de Iuliana Marciuc"
E lesne de înţeles că nici Diana, fiica lui Adrian Enache din prima căsătorie, nu poate avea vreo prietenie cu vedeta TVR. Cum fosta soţie, Corina, şi Iuliana Marciuc, fosta iubită a artistului, au fost cele mai bune prietene în trecut, Diana e prinsă la mijloc şi e deranjată de situaţie. "Diana nu se înţelegea cu Iuliana, deşi ea şi-ar dori să fie prietene. Păcat că lucrurile decurg aşa.  Nu se aştepta ca tatăl ei să o ia pe Iuliana cu el în America. Iniţial, Iuliana a plecat cu o echipă de la TVR să filmeze pentru o nouă emisiune, dar evident că s-au întâlnit acolo. Din câte am observat, s-au cam certat prin America şi relaţia lor nu pare să fie prea roz", ne-a mai spus sursa noastră.
"Calitatea unei femei e răbdarea. Sunt liber să fac ce vreau eu, dar cu bun-simţ. Limita e să nu îţi faci partenerul să sufere. Dacă nu eşti atent, ai gafat.", ADRIAN ENACHE
18 ani a durat relaţia dintre Adrian Enache şi Iuliana Marciuc.
"Toată lumea ştie treaba cu răbdarea. Adrian (Enache – n.r.) e cuminte, dar foarte liber. Ca mine. Glumind, el vrea să spună că iubirea se întreţine.", IULIANA MARCIUC

Ti-a placut?

9251

afisari