18°

București

ULTIMA ORA

VIDEO. Cum vorbea Ileana Ciuculete despre Cornel Galeș: „Tâmpitul ăsta este mai prost decât mine”


Regretata interpretă de muzică populară Ileana Ciuculete a fost recent victima unei farse la emisiunea „Plasa de stele” de la Antena 1. Complice la această farsă a fost soțul și managerul Cornel Galeș.

Ileana și Cornel se aflau pe litoral, pe o plajă mai mult pustie, unde s-au „întâlnit” cu un „iluzionist” care a legat-o în cătușe pentru o demonstrație. După ce a lăsat-o fără ceasul primit în dar de la soacră, Ileana Ciuculete s-a enervat și a apelat la ajutorul unor „polițiști” care treceau prin zonă. Falșii polițiști s-au amuzat când au primit șpagă de la „iluzionist” și l-au scăpat din vedere în timp ce o amendau pe Ileana Ciuculete pentru „tulburarea liniștii publice”.

În tot acest timp, Cornel Galeș „s-a evaporat” sub pretextul că își salvează mașina de la ridicare, lăsând-o pe Ileana Ciuculete încătușată pe plajă cu bărbatul necunoscut.

„Ceasul acesta e murdar! Eu chiar dacă sunt săracă, dar sunt curată! Te juri pe mama ta că acesta este ceasul?! Nu pleci nicăieri!... Unde-o fi, mă, tâmpitul ăsta? Cornel!”, l-a apostrofat Ileana pe „iluzionist”.

„Soțul meu, care e mai prost decât mine și decât el (iluzionistul - n.r.), s-a dus că ridică mașina poliția... (...) Unde-o fi tâmpitul ăsta?”, le-a spus Ileana Ciuculete „polițiștilor”. Când a văzut că „polițiștii” iau șpagă, artista i-a scuipat. Nervoasă că unul dintre „polițiști” i-a tot spus „Ciufulete”, Ileana Ciuculete a răbufnit, numindu-l pe respectivul „domnul C*cat”... „Du-te dracului de aici! Ce ești, polițist sau ce ești?”, s-a revoltat vedeta, sărind să-i ia cascheta „polițistului” de 1,5 m înălțime... „Eu am 1,68 m fără tocuri!”

„Sunteți șmecheri? Pe mine mă iubește o lume întreagă... pe voi vă urăște. Nu generalizez, dar dumneata nu meriți să poți asta (uniforma de polițist - n.r.). Desfăceți-mă de aici, că plec! Hai, ia-mi și cerceii din ureche! Numai chiloții să nu mi-i iei!”, a tunat Ileana.

Ajunsă în culmea disperării, Ileana Ciuculete și-a amintit de soțul care nu se mai întorcea: „Fir-ai al dracului tu, Cornele!”.

Farsa o arată pe Ileana Ciuculete plină de viață și extrem de amuzantă... „Timite-o pe mă-ta la pușcărie!”, i-a strigat ea „polițistului” care îi scria „amenda” pentru ultraj.

Ti-a placut?

3877

afisari