18°

București

ULTIMA ORA

Vlad Huidu A PUS PUNCTUL PE "I" în relaţia cu Giulia! Află ADEVĂRUL despre PROBLEMELE pe care le au în CĂSNICIE (FOTO)


Luna mai a început cu zvonurile care dădeau ca sigură despărţirea dintre Giulia Anghelescu şi Vlad Huidu. Atunci, vedeta a întărit speculaţiile afirmând doar că "tot ce era de spus s-a spus deja". Acum, cei doi s-au hotărât să vorbească deschis despre căsnicia lor şi au mărturisit că gestul de a merge separat la mare de 1 mai a reprezentat motivul pentru care toate aceste zvonuri au apărut.
Au fost surprinşi din nou ţinându-se de mână! La cea mai aşteptată petrecere a anului, Viva! Garden Party, care s-a desfăşurat la Palatul Mogoşoaia, Giulia Anghelescu şi Vlad Huidu au format iarăşi un cuplu în adevăratul sens al cuvântului, după o lună de "pauză". 
Cântăreaţa Giulia şi soţul ei Vlad au apărut la Palatul Mogoşoaia ca doi porumbei.  Arătau foarte bine împreună. S-au ţinut de mână, au zâmbit tot timpul şi păreau mai relaxaţi ca niciodată.
Semn că au depăşit problemele despre care se vorbea că le au. De altfel, Vlad a fost cel care a confirmat, în exclusivitate pentru ziarulring.ro, că relaţia lor merge perfect şi că sunt nişte falsuri  zvonurile care dădeau ca sigură despărţirea: "Nimic nu este adevărat. Toate zvonurile au fost 'pe lângă'. Suntem bine, mersi!", a spus cu zâmbetul pe buze Vlad Huidu. 
Pentru a întări această afirmaţie, Giulia ne-a declarat că ei deţin misterul unei relaţii perfecte: "Secretul nostru constă în două ingrediente magice! Sarea şi piperul. Eu sunt sarea, iar Vlad, sigur, piperul! (râde)"
Pe parcursul serii, ei au fost foarte drăgăstoşi şi atenţi unul cu celălalt.
Giulia Anghelescu şi Vlad Huidu s-au căsătorit în urmă cu doi ani, la botezul fetiţei lor, Sabina Antonia.

Ti-a placut?

10882

afisari