18°

București

ULTIMA ORA

O cântăreață de la noi a spus DA. Vezi CINE a convins-o să-și pună pirostriile!


Lumea showbiz-ului se pregătește de încă o nuntă după ce o cântăreață de la noi s-a logodit cu iubitul ei. Artista a primit un inel cu diamante foarte scump.

Andreea Ispas, cunoscută sub numele de scenă Yamira, a anunțat că-și va pune pirostiile în această toamnă, pe 25 septembrie, cu o zi înaintea zilei ei de naștere. Cel care a făcut-o să se gândească din nou la măritiș este Mihai Save, un cunoscut afacerist din București pe care l-a cunoscut în urmă cu opt ani în curtea unei mănăstiri și cu care are de atunci o relație frumoasă. Cei doi s-au logodit, iar Yamira pare că vede în el sufletul pereche.

„M-am întâlnit cu Mihai în curtea Mănăstirii Ghighiu (Prahova) și a fost dragoste la prima vedere. Înainte m-am rugat la Icoana Făcătoare de Minuni Maica Domnului Siriaca pentru o relație serioasă. N-am realizat că mi s-a îndeplinit dorința până când am văzut că lucrurile devin serioase. Și arată așa cum mi-am dorit, doar că e blond, nu brunet”, a povestit artista.

Cu o lună înainte de marele eveniment, artista a mărturisit că este foarte emoționată și a oferit noi detalii picante despre cel mai important eveniment din viața ei. „Mai este foarte puțin până la nuntă. Pregătirile sunt în toi. Sunt foarte emoționată! Nunta va avea loc la Le Chateau cu o zi înainte de ziua mea de naștere. Voi fi îmbrăcată într-o rochie sirenă de la Pronovias. Tematica este nuntă la castel. Printre invitați se numără și Mellina, Mattyas, Ana Cebotari, Karym și profesoara mea de canto, Maria Simion. După nuntă vom merge în luna de miere în Bangkok, Phuket și Singapore”, ne-a dezvăluit Yamira.

Cât despre cariera ei, Yamira a lansat recent un nou single și videoclip pentru „Mujer”, o piesă produsă de Mellina (intrepreta hitului „Poză de album” ft. Vescan). Piesa se bucură de două remixuri fresh realizate de Sunny Project și Dandeej, un cunoscut producător și DJ din Italia, care are la activ mai multe remixuri pentru artiști internaționali, dar și din România.

 

Ti-a placut?

735

afisari