18°

București

ULTIMA ORA

Afrodiziacul unui masaj romantic


Masajele romantice sunt mai intime si mai senzuale decat oricare alte masaje si pot stabili intr-adevar o relatie mai speciala intre parteneri, o stare de relaxare si de confort total in cuplu, concentrat pe mentinerea unei senzatii de placere si de relaxare. Ambianta este foarte importanta atunci cand se ofera sau se primeste un masaj romantic, mai ales daca unele cunostinte de baza in tainele masajului sunt expuse si se prezinta dorinta de a experimenta o alta latura a romantismului.
Efectele unul masaj romantic tin in principal de imbunatatirea relatiei cu partenerul de viata prin atingeri sugestive, prin respiratii calde, prin mangaieri senzuale, ce pot transforma intreg procesul intr-un preludiu potrivit pentru o noapte patimasa de iubire.
Cum sa realizezi un masaj romantic
Primul lucru de care trebuie sa tii cont este sa asiguri locatia, sa te asiguri ca o camera este curata, ordonata si primitoare, ca ai tras perdelele si ca ai eliminat orice alt element de distragere, cum ar fi telefoane, hartii, carti sau alte dispozitive electronice.
Pasul urmator il constituie punerea unui prosop usor umed pe pat. Alternativ, daca ai o patura mai mare o poti asterne pe podea, urmarind ca suprafata sa fie ferma, lina si confortabila. In ceea ce priveste prosopul asigura-te ca acesta nu este unul vechi sau folosit, pentru ca partenerul trebuie sa se simta confortabil si pregatit pentru dragoste. Culoarea prosopului depinde si de impresia pe care vrei sa o creezi. In cazul in care partenerul nu este destul de cald, este bine sa ai la indemana si un prosop aditional cu care sa ii acoperi partile corpului expuse temperaturii, lucru pe care il va aprecia cu siguranta.
Setarea temperaturii camerei, alegerea muzicii ambientale, aprinderea lumanarilor parfumate, incalzirea uleiului de masaj, precum si pregatirea psihica a propriei persoane, urmate de cele mai creative tehnici, fac din masajul din propria camera unul demn din site-urile de specialitate precum masajclub.ro, ideal pentru a da o alta semnificatie afrodisiacului care intretine intreaga relatie. Foloseste tehnici de masaj care iti vor asigura un masaj romantic reusit, iar partenerul tau te va ajuta sa te conectezi la un mediu mult mai intim. Desi unele tehnici de masaj sunt universal aplicabile, este mai bine sa ai incredere in naturalete, in alinarea durerii si a stresului, lasand intuitia sa spuna ceea ce se va intampla in urmatoarele momente de intimitate.
Incalzirea uleiului de maini si raspandirea acestuia pe corpul partenerului trebuie sa fie mascata cu miscari fine pentru a oferi cateva minute de incantare trupeasca si sufleteasca. Acest lucru este atat de senzorial si de important pentru a crea o relatie de uniune mirifica, in modalitatea in care vorbitul nu isi are rostul. Ideal este sa incepi cu spatele, fesele si piciorele partenerului, apoi cu restul trupului. Poti finaliza cu fata si bratele. Intotdeauna trebuie sa mentii o atmosfera linistita, sa faci parte dintr-o atmosfera relaxanta, senzuala cu scopul de a crea ceva unic si personal.
Cand ai terminat cu masajul romantic, completeaza intreaga seara cu o baie romantica cu bule pentru o noapte reusita. Ceea ce faceti dupa este in intregime alegerea voastra. Retineti ca unii parteneri prefera baia inainte de masaj, iar altii dupa.

 

Ti-a placut?

8697

afisari