18°

București

ULTIMA ORA

(P) Cat castiga un model intr-un studio de Videochat in Bucuresti?


Fiind una dintre cele mai infloritoare industrii ce s-a dezvoltat in ultimii perioada de timp, videochatul inregistreaza anual venituri de peste o suta de milioane de dolari la nivel national, devenind astfel una dintre cele mai profitabile meserii. Datorita acestui lucru, jobul de model in cadrul unui studio videochat este unul foarte cautat in randul fetelor care s-au saturat de locurile de munca clasice, in care sunt prost platite si unde nu sunt apreciate asa cum ar trebui.

Sumele castigate de catre modele pot diferi destul de mult, in functie de studiourile de videochat cu care colaboreaza si in functie de experienta pe care o castiga de-a lungul timpului. In acest sens, unul dintre cele mai cunoscute studiouri de videochat din Bucuresti este Live Studio, fiind recunoscut pentru conditiile de lux pe care le ofera si veniturile fabuloase inregistrate de modelele de acolo.

In cele ce urmeaza vom vedea cat castiga un model de videochat de la Live Studio si care sunt motivele pentru care castigurile sunt atat de mari in comparatie cu alte studiouri sau modelele care lucreaza de acasa.

Salarii de peste 3000 $

Activitatea ca model de videochat in cadrul unui studio profesionist poate aduce venituri mult peste media salariilor existente in Romania. De exemplu, in cadrul unui studio videochat cum e cazul Live Studio, modelele pot ajunge la salarii de peste 3000 de dolari.

Este foarte important de stiut ca in acest domeniu nu este necesar sa ai studii sau experienta, ceea ce e absolut incredibil. In schimb este necesar un aspect fizic placut si o dorinta de a invata, respectiv progresa in permanenta. Ei bine, chiar si in cazul unei persoane fara experienta si recent angaja la acest studio videochat venitul poate ajunge la peste 1000 de dolari incepand cu prima luna.

Numeroase bonusuri oferite

Deoarece este unul dintre cele mai performante studiouri de videochat, nu doar din Bucuresti dar si de la nivel national, Live Studio este recunoscut pentru numeroasele bonusuri si premii pe care le ofera periodic. Spre exemplu sunt bonusuri care sunt oferite din momentul in care incepe contractul, apoi in functie de vechimea pe care o are modelul aceste bonusuri sunt marite anual. Mai mult decat atat, Live Studio ofera bonusuri pentru timpul de munca suplimentar, iar pentru recomandari se ofera chiar si 300 de dolari.

Nu in ultimul rand, se ofera constant premii ca excursii, laptopuri, telefoane, cosmetice sau chiar masini. Asadar, veniturile sunt de-a dreptul impresionante.

De ce are un studio videochat castiguri atat de mari?

Cu siguranta fiecare persoana se intreaba cum se pot castiga atat de multi bani, insa raspunsul este unul cat se poate de simplu – mediul online faciliteaza comunicarea, iar videochatul acopera nevoia oamenilor de a socializa. Ca in orice alta afacere, un studio profesionist de videochat necesita investitii, insa castigurile uluitoare ofera o amortizare destul de rapida.

Live Studio prezinta o intreaga echipa, de la consultanti pe parte de look, la specialisti pe parte tehnica si traineri pentru modele. De asemenea, mediul de lucru este unul foarte elegant si dotat cu echipamente de ultima generatie, astfel incat un studio de videochat va oferi venituri mult mai mari modelelor care colaboreaza cu acestea decat cele care lucreaza de acasa deoarece este o activitate in care calitatea este cea mai cautata.

 

Ti-a placut?

9084

afisari