18°

București

ULTIMA ORA

Lipsit de INHIBIŢII: Vezi ce artist se bronzează GOL PUŞCĂ! (FOTO 18+)


Membrul trupei etno Ro-Mania s-a dezbrăcat de inhibiţii, dar şi de haine şi a luat cu asalt plaja de nudişti de la Venus, unde mărturiseşte că se simte cu adevărat liber.


Nonconformist, Ionuţ Andraş nu ţine cont de prejudecăţi când merge pe litoral şi alege mereu plaja de nudişti, unde se bronzează aşa cum l-a lăsat mama-natură. „La nudişti e singurul loc în care mă simt liber cu adevărat şi lipsit de orice inhibiţie, plus că beneficiez de un bronz uniform. Aici, oamenii sunt liniştiţi, nu fac sex pe şezlong ca pe plajele de fiţe. E o mică societate unde lumea se comportă civilizat”, a declarat Ionuţ Andraş pentru „ring”.
„Au rămas şocate că eram gol-puşcă”
Cântăreţul nu are nicio reţinere pe plajă şi defilează mândru în costumul lui Adam, spre uimirea celor mai pudici. Chiar dacă nu şi-a acoperit „zonele preţioase”, Ionuţ nu a ezitat să le sară în ajutor domnişoarelor venite pentru prima dată acolo. „Nişte fete se chinuiau să-şi aranjeze cearşaful şi nu reuşeau din cauza vântului. M-am apropiat şi le-am dus câteva pietre, iar ele au rămas şocate că eram gol-puşcă”, a povestit Ionuţ Andraş.

„La nudişti sunt fete sexy, dar şi mai nasoale”
Pentru că merge la nudişti, artistul ştie dacă acolo vin şi femei cu forme apetisante. „La nudişti sunt fete sexy, dar şi mai nasoale. Sunt tinere sau mai în vârstă, pentru gusturile oricărui bărbat. Dar lumea care vine aici nu prea interacţionează cu cei din jur, aşa că nu e un loc de agăţat”, a mai spus artistul.

„Portul Mangalia m-a impresionat plăcut. Acolo se pot vedea toate tipurile de bărci şi de iahturi, o imagine comparabilă cu a altor porturi din Europa, unde bogaţii lumii îşi ancorează bijuteriile.”, IONUŢ ANDRAŞ

„Am văzut multe persoane publice pe plajă la nudişti şi mă bucură că nu sunt singurul care simte nevoia de libertate exprimată prin nudism.”, IONUŢ ANDRAŞ

7 ani au trecut de când Ionuţ Andraş cântă în trupa Ro-Mania

Ti-a placut?

30036

afisari