18°

București

ULTIMA ORA

Manequeen-videochatul eleganţei feminine


Manequeen este cel mai serios studio de videochat din România, care pune pe primul plan eleganţa feminină. Potrivit celor de la Manequeen, întreaga activitate de videochat este compusă din respect, profesionalism, încredere şi seriozitate. Una din cele mai bune modalităţi de a-ţi pune în valoare farmecul personal este chiar în cadrul studioului. În prezent, nu este timp să mai cauţi o altă definiţie pentru atracţia şi eleganţa feminină: le găseşti chiar aici.
Manequeen – lumea eleganţei în fiecare clipă

Pentru că îţi place să fii admirată, adori să fii complimentată, în teme şi decoruri pline de şarm, aşa cum doar în revistele de specialitate poţi citi, Manequeen îţi propune lumea la picioare. Este un studio „high class”, cu aspect unic, cu un puternic accent pus pe calitate, design interior şi curăţenie. Este locul în care te simţi confortabil, te simţi împlinită şi venerată.
Manequeen este frumuseţea luxului, dacă se poate spune aşa. Aici, pe lângă o mulţime de alte beneficii, ai parte de training şi de un consilier de imagine. Pentru că se investeşte în înfăţişarea fiecărui model de videochat, Manequeen pune accent pe vestimentaţie, comportament şi flux verbal. A deţine controlul conversaţiei, a influenţa interlocutorii şi a valorifica încrederea feminină înseamnă deja eleganţă la un alt nivel. Fiecare persoană din cadrul Manequeen utilizează cele mai plăcute valori ale respectului, cele mai bine cunoscute forme de politeţe, încât să te simţi tratată ca o prinţesă.


Manequeen te motivează prin bonusuri lunare
Pentru că întreaga echipă îşi doreşte să te simţi motivată de un job în videochat, ţi se pun la dispoziţie bonusuri atractive. Cu siguranţă vei conştientiza puterea ta de atracţie, de fidelitate sau de captivare a mediului online, încât să îţi doreşti devotamentul celor de la Manequeen, prin bonusurile oferite. Pe lângă ceea ce câştigi lunar, naturaleţea şi farmecul îţi vor fi răsplătite prin cadouri, şedinţe de spa sau chiar bonusuri de recomandare. Curajul tău are acum noi limite: şedinţe de masaj, fotografii inedite, bonusuri de vechime sau concursuri şi team buildinguri.
Acum, împreună cu cel mai serios studio de videochat din ţară, ai mai multă atenţie şi grijă de tine. De altfel, ai şi mai mult timp şi bani pentru a investi în micile plăceri ale vieţii. Se ştie prea bine că arta feminină înseamnă frumuseţe, supleţe, fashion sau trenduri prezente, încât a cuceri nu doar mediul online, ci şi cel real, este o seriozitate pe care o înveţi cu Manequeen.
Nicicând nu a fost mai plăcut să te simţi admirată, unică şi surprinzătoare, pentru că Manequeen îţi deschide uşa către propria eleganţă feminină, într-o lume exclusivistă. Este modul de a spune că femeile sunt la putere, că femeile sunt pline de graţie, de admiraţie şi de pasiune pentru ceva cu adevărat transformator. Manequeen este, prin definiţie, farmecul şi graţia unui job strălucitor, a unei vieţi plăcute, pline de momente incitante şi captivante.
Reinventarea videochatului împreună cu Manequeen este acum ceea ce nici revistele de fashion nu pot exprima în termeni de bun gust, supleţe şi rafinament. Manequeen este cartea ta de vizită pentru magia unei vieţi de lux.

 

Ti-a placut?

19515

afisari