18°

București

ULTIMA ORA

Nu te-ai fi gândit că au pozat DEZBRĂCATE! Vezi cele mai NEAŞTEPTATE şi FIERBINŢI apariţii în Playboy (FOTO 18+)


Pe sistemul iepuras la iepuras trage, ne-am gândit ca, daca tot vorbeste lumea de iepurasul de Paste, sa facem si noi o trecere în revista a unor altfel de iepurasi: cele mai neasteptate aparitii în Playboy.
În cei 60 de ani de existenta a publicatiei Playboy, numeroase vedete au aparut în cele mai fierbinti ipostaze. Chiar daca la început multe dintre ele nu au vrut sa apara în aceasta revista, ulterior, pentru multe dintre ele aceasta mutare s-a dovedit a fi o rampa de lansare. Dupa aparitia în revista, imaginea lor a fost întarita ori au devenit brusc celebre.
Sa nu uitam ca legendara Marilyn Monroe a fost modelul primei coperte a revistei Playboy si bineînteles ca ea a fost o deschizatoare de drumuri deoarece, dupa ea, multe celebritati feminine i-au urmat exemplul.

ACTRIŢE ROMÂNCE SEXY care au pozat GOALE! Vezi cele mai FIERBINŢI IPOSTAZE (18+)

MARILYN MONROE PLAYBOY
Însa unele dintre cele care au fost de acord sa încânte privirile fanilor, renuntând la haine si inhibitii, au fost considerate adevarate surprize printre aparitiile fierbinti din Playboy.
Charlize Theron este una dintre cele mai mari vedete care au pozat în US Playboy. Pictorialul a fost realizat în 1999 si contine o suita remarcabila de nuduri artistice.

charlize theron playboy
Chiar daca a pozat pentru revista Playboy pe când avea 19 ani, actrita Drew Barrymore sustine ca nu îsi va lasa fiica sa faca acelasi lucru si ca spera ca ai sai copii sa învete ceva din experienta ei. „Nu as lasa-o! Nu cred! As face totul sa o conving sa nu faca asta, deoarece alegerile mele din via?a ar trebui sa functioneze ca o bariera în viata altcuiva. Asta a fost calatoria mea, cu alegerile mele!''.


Prima “Bond girl” din istoria francizei, Ursula Andress a fost un sex symbol al anilor’60. Actrita de origine elvetiana a pozat în Playboy în iunie 1965. Celebra ei scena din primul film James Bond (alaturi de Sean Connery), iesind din apa intr-un costum de baie alb, a fost reluata de Halle Berry in filmul Die Another Day (2002), dar într-un costum de baie portocaliu.


Sharon Stone a pozat de doua ori pentru Playboy. Primul pictorial a fost în iulie 1990, când ea abia începuse sa fie remarcata dupa rolul din filmul Total Recall. A doua oara, în 1992, Sharon era deja un star dupa ce jucase în Basic Instinct si avea 32 de ani.


E ceva cu fetele Bond si revista Playboy. Jane Seymour a avut aceeasi traiectorie: film Bond, apoi pictorial in Playboy, desi s-au întâmplat la distanta mai mare de timp decât in cazul altor actrite. Jane a jucat în filmul Bond, Live and Let Die in 1973, însa a pozat pentru revista americana abia în 1987.


Desi nu mai este frumusetea de alta data, mai ales din cauza operatiilor estetice, Melanie Griffith a facut furori când a aparut goala în Playboy, în anul 1976, pe când avea doar 20 de ani.


Actrita Jessica Alba i-a amenintat pe editorii revistei Playboy ca ii va actiona in judecata, pentru ca au pus-o pe coperta numarului din martie din Statele Unite, fara acordul ei. Intr-o scrisoare trimisa casei de editura, avocatii vedetei afirma ca publicarea fotografiei s-a facut fara consimtamantul actritei si a provocat „daune imense reputatiei si carierei sale”. Poza in chestiune, care o arata pe Jessica Alba in bikini, a fost facuta pentru promovarea filmului „Into the Blue”, lansat in vara lui 2005. Aparatorii actritei sustin ca fotografia a fost utilizata in ciuda unui acord care stipula ca imaginea sa nu fie pusa pe coperta. „Este clar ca Playboy s-a folosit de numele clientei noastre si de aceasta fotografie pentru a incita cumparatorii sa ia numarul din martie, crezand ca Jessica Alba a pozat goala pentru revista, ceea ce nu este cazul”, se arata in scrisoarea avocatilor actritei.

Cantareata Mariah Carey a pozat in anul 2007 pentru revista Playboy, in incercarea ei de a dovedi ca nu este atat de grasa pe cat spun gurile rele. In numarul din martie al editiei americane, Mariah poarta un costum de baie sexy, auriu, care-i scoate in evidenta formele. In afara de pictorial, vedeta a acceptat sa raspunda si la 20 de intrebari indiscrete.


Pictorialele care în ultimii 60 de ani care au făcut istorie le poţi vedea AICI
 

Ti-a placut?

79386

afisari