18°

București

ULTIMA ORA

Ok Studio ofera joburi bine platite, serioase si stabile


Foarte multe tinere dupa ce ies de pe treptele scolii sunt demoralizate. Majoritatea dintre acestea nu isi gasesc jobul perfect, remunerat corespunzator asteptarilor si pregatirii. De asemenea, sunt cazuri in care fetele sunt muncite si peste program fara a fi platite mereu, conditiile de munca sunt mai mult decat dure, programul este obositor si colectivul de lucru neprietenos. De obicei, in tara, situatiile descrise se intalnesc in mai mult de 80% din cazuri. Foarte putine persoane sfarsesc prin a desfasura un job usor, placut, in conditii optime de lucru si cu un salariu consistent.

Unul dintre joburile usoare, mult practicat peste hotare si adulat de multe tinere este videochatul. In Romania acest job a devenit popular printre multe persoane si astfel decizia nr. 1 in alegerea serviciului mult visat. Studio-urile de videochat sunt mai mult decat incantate de alegerea tinerelor oferindu-le acestora locuri de munca insotite de multe beneficii. Un studio de videochat cu vechime si prestanta este Ok Studio.

            www.okstudio.ro ofera joburi bine platite pentru un efort minim

            Videochatul este un job care impune conversatia virtuala dintre doua persoane prin intermediul unei retele de calculatoare conectate la internet.

            Studioul de videochat Ok Studio a fost lansat pe piata de videochat in anul 2009, cu o vechime pe piata inca din 2004. Ok Studio este printre cele mai bune studiouri de videochat din Bucuresti si datorita acestui fapt este apreciat atat de modelele de videochat din tara cat si de studiourile concurente. Astazi, Ok Studio se mandreste cu locul 3 in videochaturi ultraperformante din Bucuresti datorita strategiilor de lucru inovatoare si folosirea celor mai noi echipamente de transmisiune in format HD. Tehnologia HD1080i se regaseste in dotarile studioului. Ok Studio pune la dispozitia modelelor sale camere cu 1080i, miscare stanga dreapta cu wireless si monitoare LED de 126 cm. 

            Ok Studio este videochatul realizat de catre profesionisti si condus de profesionisti in domeniul managementului. Cu o organizare perfecta, Ok Studio pune la dispozitia modelelor o echipa compusa de 12 oameni antrenati corespunzator ca in activitatea de videochat sa nu intervina probleme.

Fericirea modelelor este targetul angajatorilor, asadar banii se platesc la date prestabilite, problemele tehnice se remediaza in 5 minute de la semnalare, iar conditiile sunt imbunatatite atunci cand modelele contribuie cu idei noi. Salariul este depus intr-un cont romanesc, iar modelele vor semna pentru primirea acestora. Un model incepator poate genera intre 300 si 2000$ pe luna. Pentru targeturi mai inalte este necesar ca modelele sa aiba rabdare, vointa si perseverenta. Banii munciti de fete sunt strict ai lor. www.okstudio.ro garanteaza remuneratia modelelor sale, astfel toate platile sunt efectuate la timp, fara intarzieri si transparent.

            Intimitatea este pretuita la Ok Studio. Modelele de videochat beneficiaza de o camera individuala, de un dulap individual. Detaliile care tin cont de identitatea modelelor sunt protejate 100% atata timp cat acestea aleg sa nu divulge confidentialitatea datelor sale in mediul online.

            Legalitatea este garantata. Ok Studio lucreaza in totala legalitate, pastrand astfel cele mai intalte standarde ale calitatii studioului. Modelele sunt asigurate ca muncesc legal, si nu la „negru” sau „gri”, in totala legalitate si transparenta.

            Modelele beneficiaza si de alte atu-uri decat cele prezentate. Tinerele talentate vor primi cursuri de limbi straine, sedinte de make-up si beauty, hair style gratuit cat si sedinte foto video gratuite. De asemenea, modelele vor primi si bonusuri, vor putea participa la concursuri cu diverse premii, vor benefia de training dar si de activitati de team building alaturi de colegi.

In decursul celor 6 ani de functionare a videochatului Ok Studio, modelele au beneficiat si beneficiaza de un renume „nepatat”, vechime in munca, siguranta, transparenta, un salariu bogat si satisfactie.

Ti-a placut?

17552

afisari