18°

București

ULTIMA ORA

(P) Lucky Studio ofera femeilor din Iasi cele mai mari avantaje financiare din videochat


Castigurile mari din videochat nu sunt ceva neobisnuit in ziua de astazi. Fiecare fata ambitioasa si dornica de a fi independenta poate sa castige in videochat. Insa, adevarata problema apare in momentul in care fetele trebuie sa aleaga studioul potrivit, precum Lucky Studio Iasi, de exemplu.

Atentia trebuie sa fie foarte mare in alegerea unui studio, deoarece sunt cateva care incearca sa imite Lucky Studio in castiguri, dar se dovedesc a fi numai minciuni. De aceea, Lucky Studio a ramas cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara.

Acest lucru se intampla pentru simplul fapt ca Lucky Studio Iasi dispune de castiguri si servicii nemaintalnite in Romania. Cu o experienta de peste 8 ani in domeniul videochatului, Lucky Studio reuseste sa domine toate topurile castigurilor in videochat.

Lucky Studio a castigat premiul de cel mai bun studio de videochat din Romania

Profesionalismul se observa si in castigurile fetelor, care ajung sa fie premiate in Barcelona, Luxemburg si alte locatii pentru ca au cele mai mari venituri in videochat. Printre aceste premii, se afla si cel primit in 2015, prin care se atesta ca Lucky Studio este “Best Live Cam of The Year”. 

Lucrul acesta a insemnat confirmarea faptului ca Lucky Studio este cel mai bun studio in domeniu, iar premiul acesta a fost primit printre cele alte zeci de premii. Recunoasterea internationala a fost dovada vie a faptului ca Lucky Studio functioneaza la cele mai inalte standarde.

Datorita profesionalismului studioului, fetele castiga peste 300 lei zilnic

Astfel ca, orice fata dornica sa devina independenta, incepe de la un castig zilnic intre 300 si 800 de lei la Lucky Studio, fiind primul studio care ofera plata la zi. A fost o premiera in Romania abordarea acestui sistem de plata, insa Lucky Studio reuseste sa ii faca fata cu brio.

In vreme ce alte studiouri incearca imitarea acestui sistem de plata, Lucky Studio ramane unicul care ofera absolut toti banii la sfarsitul turelor, fara retrageri din venituri sau alte penalizari.

Lucky Studio ofera cel mai mare comision fix din tara

De asemenea, Lucky Studio reuseste sa ramana in top fiindca, gratie acestor castiguri, fetele care se angajeaza la Lucky Studio mai beneficiaza si de bonusuri saptamanale foarte mari.

Ele incep cu un comision din studio de 50% din castiguri, iar bonusurile saptamanale intre 300 si 3.000 de lei le ridica la un comision de 80% din castiguri. Acesta este cel mai mare comision fix din tara, pe care Lucky Studio il ofera cu drag modelelor sale.

Ca urmare, beneficiind de toate aceste castiguri si servicii zilnice prin care fetele profita de transport, make-up, cursuri si sedinte foto gratis in fiecare zi, Lucky Studio ofera cel mai potrivit job in Iasi pentru o femeie.

 

 

Ti-a placut?

19567

afisari