18°

București

ULTIMA ORA

Credeai că le-ai văzut pe toate? Acestea sunt cele mai ciudate plăceri sexuale!


Atunci când vine vorba despre sex, imaginația unora chiar nu cunoaște limite. La prima vedere, imaginația bogată nu este un lucru rău și chiar putem spune că este nevoie de ceva fantezie pentru a merge mai departe de pozițiile sexuale clasice, cunoscute de toată lumea. Cu toate acestea, în vederea obținerii plăcerii sexuale, unii  merg chiar... prea departe! Iată cele mai ciudate plăceri sexuale.

Mucofilia

Din păcate sau din fericire, nu există o formulă prea elevată pentru a defini această plăcere. De fapt, mucofilia este exact ceea ce se aude: obținerea plăcerii sexuale prin ingerarea mucozităților. Trist! 

Infantilismul

Din fericire, infantilismul nu este același lucru cu pedofilia. Aceasta este pasiunea unor adulți de a se îmbrăca și de a se comporta ca niște bebeluși. De fapt, unii dintre ei se implică în relații care presupun frecvent această practică. Unul dintre adulți joacă rolul bebelușului, timp în care celălalt îi dă să mănânce cu biberonul, îl învață la oliță sau îi schimbă scutecele.

Formicofilia

Formicofilia este obținerea plăcerii sexuale atunci când pe corpul unui individ se plimbă tot soiul de insecte, în special în zona genitală. 

Plușofilia

Această parafilie presupune întreținerea relațiilor sexuale cu inocentele jucării de pluș. 

Froteurism sau frotaj

Froteurul este acea persoană care atinge paroxismul prin frecarea organelor genitale de corpul unei persoane străine, fără consimțământul acesteia. Ca și cum ai merge cu autobuzul în București la orele de vârf. Credeai că e doar aglomerație, nu? 

Eproctofilia

Eproctofilia nu este altceva decât… atracția sexuală pentru… flatulențe. 

Nasolabiafilia

Deși sună foarte complicat, acest fetiș se referă la atingerea plăcerii sexuale la contactul organelor genitale cu nasul partenerului. Dacă celălalt este mucofil, cu siguranță și-au găsit sufletele pereche. 

Asfixiofilia

Asfixiofilia înseamnă plăcerea de a fi strangulat în timpul actului sexual. Acest fetiș este extrem de periculos. Este un comportament sexual extrem care constă în privarea creierului de oxigen prin asfixiere pentru obținerea plăcerii sexuale. 

Necrofilia

Necrofilia constă în obținerea plăcerii sexuale prin contactul cu cadavrele. De regulă, necrofilii găsesc cadavrele la morgă sau în cimitire și capele, dar uneori necrofilii comit crime cu scopul de a obține cadavre cu care să poată avea acte sexuale. 

Spectrofilia

Spectrofilii cred cu siguranţă în existenţa fantomelor, altfel nu s-ar mai simţi atraşi sexual de ele. 

Abasiofilia

Reprezintă fetişul pentru persoane invalide, în special cele cu proteze ortopedice. Multe persoane or fi fugit de abasiofili până să îşi descopere fetişul. 

Aptemnofilia

Apotemnofilul se excită la gândul că amputează membrele cuiva şi îi face un serviciu actrotomofilului, care se excită la vederea unei persoane cu membrele amputate. 

Hibristofilia

Iată că fetişul pentru bărbaţii duri poate fi dus la extrem. Hibristofilii sunt atraşi sexual de criminali. 

Tamakeri

Acesta este, probabil, cel mai dur fetiş care implică durerea în timpul sexului, căci se referă la plăcerea bărbatului de a fi lovit în zona intimă. Nu comite gesturi necugetate! Nu mulţi bărbaţi au acest fetiş, dar îl au pe acesta: „răspund-cu-violenţă-dacă-eşti-violentă-cu-zona-mea-intimă”. 

Stigmatofilia

Stigmatofilul se excită atunci când i se face un tatuaj. Poate aşa se explică motivul pentru care unii aleg să se îngroape în tatuaje. 

Mecanofilia

Există bărbați care sunt atrași sexual de mașini, motociclete sau aeromodele. Aceștia nu se pot abține și fac sex cu tot felul de aparate și motoare. 

Podofilia

Podofilia nu este altceva decât atracția pentru picioare, iar în ziua de astăzi este relativ ușor acceptată de aproape toată lumea. Bărbații apreciază o pereche de picioare frumoase, bine îngrijite, epilate și cu pedichiura făcută. Foarte mulți dintre ei consideră talpa piciorului o zonă care îi excită ușor, exact cum se întâmplă cu alte părți atractive ale corpului. 

„Dușul de aur”

O altă fantezie sexuală, un fetiș ciudat, poartă numele de „dușul de aur”. Se numește așa deoarece implică urina și se petrece atunci când persoana în cauză urinează pe parteneră sau îi permite acesteia să urineze pe el. 


 

 

 

 

 

Ti-a placut?

9540

afisari