18°

București

ULTIMA ORA

Dragnea explică de ce a râs cu Iohannis: Sevil Shhaideh a făcut o glumă; i-am povestit-o preşedintelui


Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, în această seară, la Antena 3, că atmosfera de la ceremonia de depunere a jurământului de la Palatul Cotroceni a fost mai relaxată pentru că i-a povestit preşedintelui Klaus Iohannis o glumă pe care o făcuse ministrul Sevil Shhaideh. El a mai adăugat că vicepremierul are „un simţ al umorului extraordinar de dezvoltat”.

„O să dau în vileag cine a fost cauza acestei stări. Sevil Shhaideh care, dincolo de faptul că este un foarte bun ministru şi un om foarte muncitor, are un simţ al umorului extraordinar de dezvoltat şi îi spunea premierului când doamna Graţiela Gavrilescu aştepta să depună jurământul, i-a spus premierului Grindeanu «să vedem cum o să fiţi dumneavoastră, domnule prim-ministru, pentru prima dată în istoria României încadrat de două femei». De aici au început tot felul de glume; ea spunea că sunt două fete foarte tinere, foarte subţiri şi care dau foarte bine în poză. Când s-a apropiat preşedintele, le-am spus că o să-i spun preşedintelui şi i-am zis şi preşedintelui”, a povestit preşedintele PSD.

El a mai spus că acest moment nu are nicio legătură cu relaţia sa cu preşedintele Klaus Iohannis. „Asta a fost tot, nu are nicio legătură cu mine şi preşedintele Klaus Iohannis care poate să fie tensionată, poate să nu fie tensionată, depinde de modul cum vede dumnealui lucrurile”, a conchis Liviu Dragnea.

Ti-a placut?

4337

afisari