18°

București

ULTIMA ORA

Orban şi-a depus candidatura pentru şefia PNL


Liberalul Ludovic Orban și-a depus, azi, candidatura pentru președinția PNL. Orban a declarat că beneficiază de susținerea a 27 de președinți de filiale, potrivit Agerpres.

"Știți, cu contabilitatea asta a filialelor niciodată nu am fost foarte confortabil. Din câte știu eu, există la ora actuală 27 de semnături de președinți de filială, dar în spatele acestor semnături ale președinților de filială precizez că se află exprimarea voinței organizațiilor județene, fie prin consultarea biroului județean, fie prin consultarea colegiului director județean, fie prin consultarea aleșilor locali ai PNL. Niciun președinte care a semnat susținerea moțiunii mele nu a semnat pentru că așa a vrut el, fără să țină cont de voința organizației pe care o conduce", a precizat el.

Orban a adăugat că își dorește construirea "unui Partid Național Liberal care să aibă forța să câștige toate alegerile de acum încolo". El a menționat că mizează pe "o bază umană de o calitate remarcabilă", dar și că este convins că PNL are capacitatea de a recâștiga "încrederea părții civilizate, educate, dinamice" din electoratul român.

Ti-a placut?

3533

afisari