18°

București

ULTIMA ORA

USR organizează un referendum intern pe tema poziţionării faţă de revizuirea Constituţiei privind familia


Uniunea Salvaţi România a anunţat că doreşte să organizeze un referendum intern pe tema poziţionării partidului faţă de revizuirea Constituţiei în ceea ce priveşte familia. Acesta urmează să se desfăşoare în perioada 7 - 13 august.

Acest demers a fost declanşat de mai mulţi membri ai USR din judeţul Suceava. După încheierea referendumului, USR urmează să organizeze şi congresul pentru alegerea unui nou preşedinte al partidului, după ce Nicuşor Dan şi-a dat demisia.

”USR este un partid modern, care încurajează democraţia participativă, atât în interior, cât şi în societate. Astfel, membrii simpli au puterea de a influenţa deciziile organelor de conducere şi de a participa la stabilirea direcţiei partidului (...) Parlamentarii şi consilierii partidului Uniunea Salvaţi România îşi continuă între timp activitatea din Parlament şi Consiliile locale pentru a combate corupţia şi incompetenţa din sistem. USR a reuşit, la dezbaterile pe Legea Salarizării din Camera Deputaţilor, să impună amendamente importante legate de stimularea performanţei academice şi transparentizarea datelor privind salarizarea publică (...) Valorile USR se bazează pe democraţie internă, integritate şi transparenţă faţă de membrii USR şi faţă de societate”, se arată într-un comunicat de presă transmis de USR.

Ti-a placut?

2716

afisari