18°

București

ULTIMA ORA

Poliţist român, legături BIZARE cu un interlop intrat în vizorul FBI. Superiorii lui au început o ANCHETĂ


Șeful Biroului de Investigații Criminale Bârlad, comisarul-șef Cătălin Bejinaru, a intrat în vizorul superiorilor săi după ce presa locală a scris că acesta ar fi  împrumutat 25.000 de euro de la un interlop cercetat de agenţii FBI.

“Conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui a dispus efectuarea de verificări interne cu privire la aspectele sesizate în mass-media. În funcție de rezultatul acestora, vor fi luate măsuri în consecință”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Iulian Petre, pentru Agerpres.

După cum a specificat în propria sa declaraţie de avere, Bejinaru  a împrumutat 25.000 de euro de la o persoană fizică. Interesant este faptul că numele persoanei în cauză apare într-un dosar instrumentat de  FBI, cu un prejudiciu de aproximativ 42 de milioane de dolari. Interlopul bârlădean de la care a împrumutat bani comisarul-șef Cătălin Bejinaru este acuzat că ar fi condus un grup infracţional care se ocupa de clonarea de carduri, fraudând două bănci din SUA şi Oman, potrivit presei locale.

Ti-a placut?

791

afisari