18°

București

ULTIMA ORA

20 de lucruri pe care nu le știai despre vaginul tău!


Lasand la o parte orice alte prejudecati, vaginul chiar nu ar trebui sa fie un subiect tabu. Si da, multe femei se feresc inca sa vorbeasca despre problemele lor ginecologice, despre infectii vaginale sau aspectul organului genital propriu. Ok, in niciun caz nu ar trebui sa iti spui problema in gura mare, insa cu medicul, cu sotul sau cu prietenele apropiate este normal sa discuti.

Ca sa nu mai amintesc de faptul ca majoritatea persoanelor vorbesc mai in gluma, mai in serios, despre lungimea, grosimea sau aspectul penisului, in timp ce vaginul nu prea atrage atentia si nimeni nu spune lucrurilor pe nume.
Asadar, pentru multe femei vaginul este inca un mister. Si cum nimic nu trebuie sa ramana neinteles in privinta propriului tau corp, m-am gandit sa te informez. Iata un amestec serios dar si comic, cu 20 de informatii, statistici si curiozitati despre zona vaginala!
1. Lungimea vaginului: 7,5 - 15,5 cm
Tot mai multe femei preocupate de corpul lor se intereseaza care este marimea "normala" a unui vagin si chiar a vulvei. Motivatia acestora este de multe ori una deranjanta, chiar frustranta: reprosurile partenerilor. Asadar, exista barbati care le sugereaza mai mult sau mai putin direct partenerelor ca vaginul lor a suferit o modifcare in lungime sau latime, iar placerea nu mai este aceeasi.
Citește continuarea AICI !

Ti-a placut?

638

afisari