18°

București

ULTIMA ORA

Banala mămăligă îți poate salva viața


Mămăliga este un produs de nelipsit din gospodăriile românilor, obținut prin fierberea mălaiului. Conține fibre, acizi grași nesaturați, vitamina E, vitamina K, fosfor magneziu și zinc și... nu îngrașă. Deci iată doar câteva motive pentru care să o introduci în alimentația ta.

Dacă ai avut în copilărie ocazia să petreci vacanțele școlare la țară cu siguranță că bunicii tăi te-au delectat măcar odată cu acest produs.

Deși pare un preparat banal, beneficiile aduse sănătății sunt multiple. Astăzi reprezintă o alegere sănătoasă cu care poți să înlocuiești pâinea pe care o găsești la rafturile supermarketurilor.

Bogată în minerale ține boala la distanță

Nu doar că este bogată în minerale dar conține vitaminele B6,C, E şi nutrimenţi de care corpul tău are mare nevoie pentru a funcţiona normal. Grăsimele sănătoase ce ți le pune la dispoziție susțin buna funcționare a intestinelor, îmbunătățind astfel digestia și procesul de ardere a țesutului adipos.
Porumbul, ingredientul său principal, asemeni orezului și grâului îți aduc aportul necesar de energie și te ajută să te concentrezi mai bine asupra task-urilor tale zilnice, mai ales datorită conținutului de fosfor, magneziu, zinc, potasiu și riboflavină. Vezi continuarea AICI

Ti-a placut?

791

afisari