18°

București

ULTIMA ORA

Cum funcționează dieta suedeză


Dieta suedeză stimulează metabolismul, elimină toxinele acumulate în organism, suprimă apetitul și îmbunătățește digestie pentru a optimiza o pierdere în greutate sigură, sănătoasă și rapidă.

Alimentele pe care trebuie să le incluzi în dieta suedeză sunt surse bogate de vitamine, minerale, aminoacizi esențiali și electroliți, substanțe nutritive care sunt necesare în timp ce mânci mai puțin pentru a pierde în greutate.

Pentru iubitorii de carne și produse lactate, aceasta este cu siguranță o alegere excelentă, iar cei care au ținut această dietă au spus că ajuta în reglementarea nivelului de zahăr din sânge, ceea ce este recomandat mai ales diabeticilor, reducând semnificativ greutatea.

Principiul de bază al dietei suedeze constă în reducerea consumului de carbohidraţi şi concentrarea pe proteine şi grăsimi. Un alt avantaj al acesteia este că nu trebuie să-ți faci griji cu privire la calorii sau la un anumit orar, dar trebuie să respecți cu strictețe câteva reguli de bază. Vezi continuarea AICI

Ti-a placut?

967

afisari