18°

București

ULTIMA ORA

Dieta de vară. Ce să mănânci ca să slăbești


Dacă ți-ai propus să mai dai jos din kilograme, include în regimul tău alimente care dau senzația de sațietate, cum sunt fructele și legumele, care se găsesc din abundență în acest sezon.

Pepene verde
Miezul roșu al pepenelui verde oferă substanțe nutritive benefice organismului. Bogat în carotenoide, acesta protejează corpul de acțiunea radicalilor liberi și luptă împotriva multor afecțiuni, cum sunt cele cardiovasculare. În plus, conține foarte multă apă (97%), fiind ideal pentru stoarcere. Sucul de pepene verde oferă vitamine și electroliți (sodiu, potasiu, calciu și magneziu) care hidratează organismul. În plus, acest fruct de vară conține și fibre, iar o cană de pepene are mai puține calorii decat orice alt fruct de vară.
Căpșuni
Și căpșunile sunt bogate în fibre și în alte substanțe nutritive. Dar ele sunt, de asemenea, unele dintre fructele cu un conținut caloric foarte mic, fiind indicate când ești la dietă.
Varză kale
Perfectă pentru vară este o salată răcoroasă și, pe deasupra și hrănitoare și scăzută în grăsimi, pe care o poți obține din varză kale, cu iaurt grecesc cu puține grăsimi...continuarea aici!

Ti-a placut?

1600

afisari