18°

București

ULTIMA ORA

Fructul care te scapă de 7 kg în 30 de zile


Grepfrutul poate fi considerat, pe bună dreptate, aliatul siluetei. Poţi pierde, în medie, şapte  kilograme pe lună dacă vei urma o cură bazată pe grepfrut. Există câteva reguli simple: bea doi litri de apă pe zi, nu sări peste micul dejun, bea doar o cafea pe zi şi nu mânca între mese.

Dieta cu grepfrut se ţine 10 zile, se face o pauză de două zile, după care se poate relua, însă durata totală nu trebuie să depăşească 60 de zile. Ideal este să faceţi şi sport în această perioadă pentru ca procesul de slăbire să fie accelerat.

Dimineaţa trebuie să mănânci o jumătate de grepfrut sau un pahar cu suc de grepfrut, două ouă fierte şi două felii de şuncă slabă. Prânzul include o jumătate de grepfrut sau un pahar cu suc de grepfrut, salată, o friptură la grătar, o felie de pâine prăjită şi un iaurt mic, degresat. Seara, acelaşi meniu: o jumătate de grepfrut sau un pahar cu suc de grepfrut, salata şi friptură la grătar. Între mese, dacă foamea devine de nesuportat, o puteţi potoli cu ceaiuri neîndulcite. Ideal ar fi ceai verde pentru că ajută la detoxifierea organismului.

 

Ti-a placut?

1317

afisari