18°

București

ULTIMA ORA

Horoscopul săptămânii 25-31 martie 2016


Citește ce-ți prezic astrele pentru următoarea perioadă!

BERBEC
Mult prea optimiste şi prea energice, vă asumaţi responsabilităţi profesionale care vă depăşesc posibilităţile. Sunteţi foarte irascibilă şi faceţi mari eforturi miercuri să nu vorbiţi dur cu cei din anturajul profesional. Doar persoana iubită vă mai poate calma cât de cât la mijlocul intervalului. Aveţi tendinţa de a plăti şi unele poliţe, aşa că puneţi la cale cu răbdare şi meticulozitate strategii originale. Cele mai grave probleme vor fi declanşate însă de atitudinea persoanei iubite, care se revoltă şi vă impune o anumită conduită în weekend. Aveţi suficient noroc pentru a rezolva tot ceea ce vă nemulţumeşte.
TAUR
Reuşiţi să vă certaţi şi cu prietenii cei mai fideli. Miercuri, nu ţineţi cont deloc de observaţiile şefilor. Cele care au cel mai neaşteptat succes sunt nativele patroane, pe care se pare că le avantajează conversaţiile şi toate propunerile.
GEMENI
Dacă n-aţi plecat încă la drum, vă răzgândiţi din pricina unei persoane dragi de care trebuie să aveţi grijă. Pe neaşteptate, se va declanşa o criză financiară mică la mijlocul săptămânii. În general, în acest interval, vă concentraţi cu uşurinţă, gândiţi logic, munciţi mult şi doriţi experienţe noi.
Citește continuarea aici.

Ti-a placut?

1679

afisari