18°

București

ULTIMA ORA

Împachetările cu ghimbir te scapă de burtă, la tine acasă


Surplusul de grăsime este o problemă pe care majoritatea femeilor o au. Apelarea la diete drastice și exerciții fizice intense sunt cele mai întâlnite practici care pot avea consecințe negative asupra sănătății noastre. Ne privăm de mâncărurile noastre preferate și începem să mergem la sală doar pentru a scăpa de colăceii de pe burtă și de aripioare.

Totuși, există și alte metode prin care poți scăpa de burtă, chiar la tine în casă. Împachetările nu sunt practici relativ noi. Din cele mai vechi timpuri, oamenii făceau astfel de tratamente pentru a scăpa de kilogramele în plus și pentru a-și menține starea de sănătate și frumusețea. Argila, mierea, ciocolata, ghimbirul și rozmarinul sunt doar câteva dintre ingredientele ce remodelează trupul și hidratează pielea.

Iată cum împachetările cu ghimbir te scapă de burtă, chiar la tine acasă!

Ghimbirul ca medicament este folosit în principal pentru tratarea afecțiunilor stomacului și pentru răceli. În trucurile de frumusețe, ghimbirul te poate ajuta să ai un păr mai sănătos, o piele strălucitoare și chiar să scapi de celulită. Proprietățile antioxidante ale acestuia luptă împotriva imperfețiunilor pielii, și te scapă chiar și de cicatrici. Vezi AICI continuarea 

Ti-a placut?

694

afisari