18°

București

ULTIMA ORA

Probleme cu ridurile? Iată cele mai bune tratamente din "cămara naturistă"


Procesul de îmbătrânire este unul natural și din păcate nu poate fi stopat, însă simptomele pot fi ameliorate. Femeie sunt cele mai afectate de această îmbătrânirea a pielii și majoritatea caută fel și fel de tratamente minune ce promit schimbări drastice peste noapte. Ei bine, pentru femeile care nu vor să cheltuiască o avere pe tratamentele de înfrumusețare costisitoare, există soluții la îndemâna oricui.

Măști cu miere
Mierea este un factor extrem de hidratant pentru piele, reușind să trateze în profunzime straturile acesteia ajutând la estomparea ridurilor. Sunt necesare 2 lingurițe de miere care se aplică pe ten și se stă jumatate de oră după care se clătește cu apă călduță. Acest procedeu trebuie repetat de cel puțin două ori pe săptămână .
Uleiul de cocos și ulei de măsline
De asemenea, aceste uleiuri ajută în lupta împotriva ridurilor deoarece  prin simpla aplicare a acestora pe ten de 2-3 ori pe săptămână hidratează foarte bine și estompează liniile fine.
Strugurii albi și banane
Printre fructele care aduc beneficii asupra tenului se numără și bananele și strugurii deoarece au foarte multe vitamine care fac minuni pentru tenul dumneavoastră. Pisați o banană și câteva broboane de struguri și aplicați amestecul pe ten lăsându-l să acționeze timp de 20 de minute, după care clătiți cu apă călduță.

 

Ti-a placut?

1005

afisari