18°

București

ULTIMA ORA

Remedii care șterg pistruii


Vara e în toi, iar fața ta e deja plină de pistrui? Până se termină sezonul cald și se domolește soarele, nu prea poți face mare lucru. Oricât ai decolora pistruii, ei apar la loc. Însă unele remedii au efect pe o perioadă mai lungă de timp.

Sunt și persoane care se mândresc cu ei, dar majoritatea ar prefera să scape de petele presărate pe toată fața, pe decolteu, spate și brațe. De obicei, aceste pete pigmentare se înmulțesc când intră în contact cu soarele și își intensifică culoarea.
Cei mai mulți pistrui au caracter ereditar, așa că orice ai face nu poţi scăpa definitiv de ei. Poți încerca, însă, cu creme special concepute pentru estomparea pistruilor şi cu remedii naturiste, care pot „şterge“ termporar petele. Adică până vara viitoare. Merită încercate!
Pătrunjelul estompează petele maronii
Pătrunjelul este un ingredient esențial în măștile și preparatele care combat pistruii și petele maronii de pe față. În plus, redă pielii elasticitatea și are acțiune hidratantă. Dacă pistruii sunt mai pigmentați, ai nevoie de un remediu foarte eficient. În acest caz, folosești rădăcină de pătrunjel.
Torni 500 ml de apă rece peste o lingură de plantă și, după câteva ore, pui amestecul pe foc și-l fierbi un sfert de oră. La final, răcești și strecori, apoi îl amesteci cu sucul unei lămâi. Dimineața și seara, ștergi pielea curată cu o dischetă din bumbac înmuiată în suc de pătrunjel și lămâie...continuarea aici!

Ti-a placut?

1606

afisari