18°

București

ULTIMA ORA

Uleiul de peşte, inamicul cancerului


Copilăria multora dintre noi a fost bântuită de gustul nelipsitei linguriţe cu ulei de peşte, administrată zilnic. Asta pentru că toate lumea ştie că uleiul de peşte are proprietatea de a ne îmbunătăţi memoria, dar şi de a ne feri de boli foarte grave, precum cancerul.

Omega 3, minunea din linguriţă

Indiferent că-l luaţi ca atare, în linguriţă, sau sub formă de  capsule, uleiul de peşte este o sursă importantă de acid gras Omega 3, compoenentă ce are  proprietatea de a preveni  afecţiuni degenerative precum Alzheimer, astm sau  cancer pulmonar, de sân sau de colon. Şi bolile cardiovasculare pot fi ţinute la distanţă tot cu ajutorul lui, pentru că are capacitatea de a normaliza circulaţia sangvină.

Adio, depresie!

În plus, nu doar că  reglează nivelul colesterolului din organism, dar uleiul de peşte previne ateroscleroza şi are efect antiinflamator. De asemenea, administrarea de ulei de peşte este de ajutor în combaterea depresiei, insomniei şi stresului. Mai mult, părul, unghiile şi tenul au numai de câştigat în urma consumului de ulei de peşte. Bărbaţii sunt şi ei avantajaţi de pe urma consumului de ulei de peşte, crescându-le fertilitatea. Însă consumul de ulei de peşte este contraindicat persoanelor care  fac chimioterapie  pentru că acizii graşi au proprietatea de a încetini reacţia organismului la tratament.

 

 

 

Ti-a placut?

987

afisari