ZiarulRing

28-mart.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Exclusiv | Bianca: „Am o singura OPERATIE estetica!”

Avatar

Publicat

pe

Asistenta lui Dan Capatos, de la Antena 1, s-a săturat de zvonurile care îi pun în cârcă numeroase intervenţii la medicul estetician. Ea susţine că aspectul ei se datorează în mare parte mamei-naturi, cu excepţia implantului mamar. „Am o singură operaţie estetică!”, a declarat Bianca Drăguşanu pentru „ring”.

În afară de intervenţia la sâni, vedeta a simţit, recent, nevoia să-şi retuşeze şi buzele.
„Pur şi simplu, am fost curioasă să încerc. Nu mă doare, n-am nimic”, ne-a spus blonda lui Bote. „Noile buze” vor dura trei luni, după care ele vor reveni la forma iniţială. „Dacă mai am chef, o să-mi mai fac”, ne-a spus ea, precizând că mărirea buzelor nu se consideră operaţie estetică deoarece efectul e temporar.

Bote, anunţat prin telefon
Bianca a preferat să recurgă la „siliconul pentru buze” în absenţa iubitului ei. Aflat la un eveniment la Sofia, creatorul de modă Cătălin Botezatu a aflat prin telefon de ultima „ispravă” a partenerei sale. „El n-a ştiut. M-a întrebat de ce mi-am pus şi i-am zis că aşa am vrut”, ne-a povestit asistenta lui Capatos.

Singură de Ziua Îndrăgostiţilor
Prins cu treburi în afara ţării, creatorul de modă se va întoarce în ţară de-abia pe 17 februarie. Cu toate că va fi singură de Ziua Îndrăgostiţilor, Bianca nu are nimic să-i reproşeze, pentru că nici ea nu acordă o mare importanţă acestei sărbători. „Nu consider că e nevoie de un pretext să-i arăţi celui de lângă tine că-l iubeşti”, e de părere fotomodelul.

Apărată de avocaţi
Indignată că i se pun în gură declaraţii care nu-i aparţin, blondina intenţionează să-şi angajeze un avocat. Acesta ar urma să o apere de răutăţile care se scriu pe seama ei.

Bianca & Bote, miros secret
Surse din industria parfumurilor au dezvăluit că Botezatu pune la cale o linie de esenţe care îi va purta numele. Iniţial, noile mirosuri vor fi destinate femeilor, însă marele secret e că Bianca şi Bote vor avea un parfum al lor despre care cei doi preferă să vorbească doar când proiectul se va concretiza.

„Sunt la Sofia, la Săptămâna Modei, mă întorc pe 17 februarie.”- Cătălin Botezatu

1.000 de euro a costat-o pe Bianca injecţia cu acid hialuronic pentru mărirea buzelor

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *