• Răzvan Ciobanu se apără cu „flacăra violetă”
 • 1292 afisari
  18-02-2010 de Ziarul Ring
 • Răzvan Ciobanu se apără cu „flacăra violetă”

  Designerul pentru care au defilat ani de-a rândul vedete de top riscă acum ani buni de puşcărie pentru consum de droguri. Aflat într-o situaţie financiară critică, Răzvan Ciobanu speră să iasă basma curată doar cu ajutorul unei minuni. Pentru a scăpa de energiile negative, el s-a afişat cu o eşarfă violetă.

  Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a intrat în vizorul procurorilor de la Crimă Organizată după ce ar fi cumpărat mai multe doze de cocaină de la dealeri. El şi alte persoane implicate în acest caz au fost monitorizaţi de poliţişti sub acoperire care urmăreau o reţea de traficanţi de droguri ce acţiona în cluburile din Capitală şi în hotelurile de lux.

  „E o fire boemă”
  Contactată de „ring”, colega de breaslă Irina Schrotter s-a arătat surprinsă de scandalul în care e implicat amicul ei:

  „N-am mai vorbit cu el de la ultima mea prezentare, pentru că şi-a schimbat numărul de telefon. Cu toate că am terminat Medicina, nu-mi dau seama cum se comportă o persoană drogată. Răzvan e o fire boemă. Mi-ar părea rău dacă s-ar droga. Sper să fie doar o speculaţie”.

  5 ani de puşcărie riscă Răzvan Ciobanu, potrivit Legii 143/26.07.2000 privind combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri prevede, pentru experimentarea, cumpărarea şi deţinerea de droguri pentru consum propriu.