ZiarulRing

20-apr.2024

ULTIMA ORĂ

SPORT

Exclusiv: “Nu joc pe mai putin de 300.000-400.000 de euro”

Avatar

Publicat

pe

Pe 24 martie, Nicolae Mitea a a sărbătorit, alături de familie şi iubită, împlinirea a 25 ani. Fostul dinamovist nu a făcut mare tam-tam pe această temă. După cum ne-a mărturisit, este trist că de şapte luni nu are echipă. Dar nici pe un salariu mai mic de 300.000-400.000 de euro nu doreşte să semneze. “Nicky” ne-a vorbit în exclusivitate despre planurile sale şi nu numai.

Ai împlinit 25 de ani, cum ai sărbătorit?
În linişte, cu familia şi Andreea. Nu pot să nu fiu trrist pentru că încă nu mi-am găsit echipă. Îmi este dor să joc fotbal, mă antrenez singur, mă pregătesc continuu. Trebuie să apară şi soarele pe strada mea, am stat mult prea mult.

Până acum nu ai avut nicio ofertă clară?
Au fost doar vorbe. Iar eu nu mai cred în vorbe. Am lăsat de la mine când am venit la Dinamo şi uite unde am ajuns. Lumea spune că sunt terminat la 25 de ani.

Am înţeles că nu vrei să semnezi pentru orice sumă?
Păi cum să merg să joc pe 100.000 de euro, chiar atât de rău am ajuns? În liga a doua spaniolă se dă cel puţin 300.000 de euro. Am lăsat destul din bani când am semnat cu Dinamo. Dar noi pentru ce ne rupem picioarele, nu pentru bani? Cei care nu recunosc asta sunt falşi. Uită-te la Costea, s-a accidentat, stă pe bară. Dacă nu îşi revine, se mai uită cineva la el?

Victor Becali chiar nu ţi-a găsit nicio echipă?
Eu mi-am terminat de mult contractul cu dânsul. Am rămas în relaţii bune, însă nu m-a mai sunat pentru ceva concret. Ştie foarte bine că nu voi semna pentru orice sumă, ţin mult la asta. Oricum, îmi caut singur echipă, vorbesc cu multă lume, ascult sfaturile şi încerc din toate puterile să se termine această perioadă neagră pentru mine.

Te-ai mai întoarce în Olanda?
Dacă ar fi o ofertă de la una din primele patru echipe, nu aş spune nu.

A preferat Barcelona lui Dinamo
De ziua ta a jucat Dinamo cu CFR, te-ai uitat la meci?
Sincer, nu. M-am uitat la Barcelona cu Osasuna, am vrut să văd fotbal, mai ales că joacă şi prietenul meu Zlatan, şi până la urmă la 16 ani am trecut şi eu pe la Barcelona. Să nu se înţeleagă greşit, însă despre Dinamo nu am ce să mai spun, am venit acolo cu sufletul şi m-au tratat aşa cum m-au tratat.

Iubita ta, Andreea, ce cadou ţi-a făcut de ziua ta?
Nu am nevoie de cadouri, mi-a fost îndeajuns că m-au sunat cei apropiaţi. Ea mi-a luat un tricou, deşi nu era nevoie. Este mereu alături de mine şi mă susţine, îmi este suficient.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *