ZiarulRing

23-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Zana, IN CARTI pentru „Romania’s Got Talent”

Avatar

Publicat

pe

„Reuniune de familie!”, ar spune răutăcioşii, sau „O achiziţie bine gândită!”, cum ar comenta analiştii media. Andreea Marin poartă negocieri discrete, dar dure, cu trustul MediaPro pentru a prelua frâiele variantei româneşti a celebrului show „Got Talent”, care va fi difuzat la Pro TV, au dezvăluit pentru „ring” surse din televiziune.

În ciuda speculaţiilor, noul format achiziţionat de postul din Pache Protopopescu nu urmează să înlocuiască în grila Pro TV competiţia „Dansez pentru tine”, cum s-a vehiculat în ultima vreme. Amfitrionul celor nouă sezoane de până acum, Ştefan Bănică jr, îşi va continua misiunea alături de Iulia Vântur şi în toamnă, la cea de-a 10-a rundă. Regele neîncoronat al rock’n’rollului de pe malurile Dâmboviţei are toate şansele să devină coleg de televiziune cu nu mai puţin celebra sa soţie.

Confirmă după ce semnează

Contactată de „ring” pentru a lămuri informaţiile neoficiale scăpate din MediaPro, Andreea Marin Bănică nu a negat că ar purta discuţii cu trustul condus de Adrian Sârbu. Diva a precizat însă că, în ciuda veştilor care apar pe piaţă, îşi impune de fiecare dată „să nu vorbească despre negocieri nefinalizate”.

Nici n-ar fi prima dată când Zâna discută diverse proiecte de emisiuni pe care le respinge în timpul negocierilor, fără să ofere apoi vreo declaraţie în acest sens. Totuşi, de această dată, şansele ca Andreea să spună „Da” sunt mai mari ca oricând, susţin sursele citate, datorită lobby-ului realizat de Ştefan Bănică.

„Dansez pentru tine” continuă
La rândul lor, reprezentanţii Pro TV au precizat, pentru „ring”, că este foarte puţin probabil ca noul format achiziţionat să intre pe post din toamnă, aşa cum s-a anunţat iniţial în urmă cu trei luni. Tocmai de aceea, oficial, nu s-a pus încă problema prezentatorilor. „Este mult prea devreme să vorbim despre cine va prezenta noul format TV. Proiectul se află într-o fază incipientă şi nu se ştie dacă va intra în grilă din această toamnă. E posibil să fie difuzat de-abia anul viitor. Oricum ar fi, «Dansez pentru tine», despre care s-a tot vehiculat că ar fi ajuns la ultimul sezon, rămâne în grila Pro TV. Noua emisiune va completa grila, nu o va înlocui pe cea prezentată de Iulia Vântur şi Ştefan Bănică”, ne-au declarat reprezentanţii postului din Pache Protopopescu.

Record de audienţă, garantat

Unul dintre cele mai de succes formate TV ale anului trecut, „Got Talent”, şi-a depăşit propriile recorduri de audienţă în cele peste 30 de ţări unde se difuzează, printre care SUA, Marea Britanie, Australia, Rusia, Franţa, India, Argentina, Olanda, Germania şi Israel.

„Avem în plan să lansăm concursul pe Pro TV în toamna anului 2010. Campania de preselecţie va începe cu câteva luni înainte şi va acoperi toată ţara, nu doar oraşele mari. Sunt mulţi români talentaţi care s-au înscris în acest concurs în alte ţări, cum e Petruţa, care a ajuns în finala concursului similar din Germania cântând la nai”, spunea recent producătorul general al emisiunii, Mona Segall.

„Nu vorbesc niciodată despre lucruri fără acoperire în practică, negocieri nefinalizate sau zvonuri”- Andreea Marin Bănică

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *