ZiarulRing

29-mart.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

„Am avut 40 de grade Celsius cand am votat motiunea”

Avatar

Publicat

pe

Întrebată de „ring” dacă a fost sau nu invitată la întâlnirea PDL de aseară cu preşedintele şi premierul, Teo Trandafir ne-a declarat că nu a fost invitată. Totodată, ea s-a arătat surprinsă de gestul premierului de a-l expedia de la Snagov pe deputatul Daniel Oajdea care, în prealabil, fusese invitat.

„Doamne, Isuse, dacă aş fi fost eu în locul domnului Oajdea, ce s-ar fi întâmplat oare!?…”, s-a întrebat, cu vocea gâtuită, Teo Trandafir. Vedeta şi-a justificat tonul vocii spunând că nu plânge, dar că „am 40 de grade Celsius febră”. Ea a ţinut totuşi să precizeze că nu starea de sănătate a fost motivul care a împiedicat-o să participe la întâlnire.

„Nu am nici cea mai vagă idee despre ce se întâmplă. Când nu te invită cineva, nu ştii de ce nu te cheamă”, a spus vedeta. Apoi, întrebată dacă are informaţii cu privire la o posibilă cădere a guvernului, ea a exclamat: „Sper să nu. E singurul care ne-a mai rămas”. Paradoxal, după ce a votat moţiunea pentru căderea guvernului, Teo pare că susţine Executivul.

Surprinzătoare în discuţia cu Teo a fost opinia potrivit căreia nu îşi doreşte să aibă „mare succes în politică” pentru că, spune ea, „am debutat cu stângul”. „Mă simţeam foarte rău atunci când am făcut acel gest din parlament în ziua votului. Am încercat să urc treptele, să pun bilele şi apoi să cobor. Când am văzut că pot să fac chestiile astea, am spus: «Oh, my God!» şi, când am coborât, am zis: «Yes, am reuşit, am reuşit, am putut!» Toată lumea m-a blamat”. Întrebată dacă regretă gestul, Teo a răspuns: „Sigur că îmi pare rău. Fiecare poate să aibă momentele lui proaste, cum am eu acum“.

Oajdea, dat afară de la întâlnire
Deputatul Daniel Oajdea, propus pentru excluderea din PDL pentru votul în favoarea moţiunii de cenzură a PSD, susţine că a fost dat afară de la întâlnirea dintre Traian Băsescu şi liderii şi parlamentarii PDL. “Am fost invitat să particip personal de la grupul PDL. Am luat loc în sală şi o doamnă care îl însoţea pe domnul Boc a venit şi mi-a spus: «Îmi pare rău, domnul preşedinte a spus că nu puteţi participa la această întâlnire». Şi am plecat, că nu pot să stau cu forţa să fac circ”, a spus Oajdea.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *