ZiarulRing

20-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Moni,par de1.000 € pe luna

Avatar

Publicat

pe

Conştientă că aspectul său fizic joacă un rol important în cariera de model, soţia lui Columbeanu îşi răsfaţă lunar părul cu servicii de îngrijire care ajung lejer la 1.000 de euro. Având în vedere tratamentele de care beneficiază, Moni face mici economii, preferând să-şi achiziţioneze haine mai puţin costisitoare.

„Monica vine la salon cam de două ori pe săptămână. De obicei i se aplică un tratament de hidratare şi o mască de ciocolată care-i revitalizează culoarea naturală a părului. Îl hidratează şi cu ajutorul vitaminei E din mască. Aceasta îl protejează împotriva îmbătrânirii şi cam o dată pe lună o tund şi fac o reconstrucţie cu foarfeca Ventaglio”, a mărturisit Massimiliano Cornacchia, hair stilistul vedetei.

„Pot să-mi iau viaţa în propriile mâini”
După o lună petrecută la Paris, unde a realizat câteva şedinţe foto, Moni s-a întors pentru o scurtă perioadă în ţară, timp în care a onorat diferite angajamente. Surse din apropierea vedetei susţin că fotomodelul se află în prezent în America, mărturisind că nu se ştie când va reveni pe plaiuri mioritice. În urmă cu câteva săptămâni, vedeta ne spunea că nu-şi va putea lua vacanţă prea curând din cauza programului solicitant. „N-am timp de vacanţă. Dacă e să mai plec undeva, e tot în interes profesional. Gata, am crescut şi eu, trebuie să am grijă de Irina, sunt în poziţia în care pot să-mi iau viaţa în propriile mâini şi să am grijă de fiica mea. Trebuie să-ţi faci singur o bază. Nu e reconfortant să depinzi de altcineva, să nu fii independent”, a declarat Monica Columbeanu pentru „ring”.

„Voi încerca s-o iau pe Irina cât mai des cu mine, e oribil să fiu departe de ea. Va înţelege ea când va fi mare că fac lucrurile astea pentru ea.”, Monica Columbeanu

50 de lei e preţul unei perechi de pantofi pe care Moni şi-a cumpărat-o recent.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *