ZiarulRing

28-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Lookul Biancai o poate lasa fara job

Avatar

Publicat

pe

Ieri-seară a debutat un nou sezon al emisiunii “Un show păcătos” la Antena 1. Înainte de prima ediţie, Dan Capatos a dezvăluit pentru “ring” că membrii echipei nu au privit cu ochi buni schimbarea de look a asistentei, motiv pentru care vor face tot ce le stă în putinţă ca Bianca Drăguşanu să redevină blondă.

Revenit din vacanţa pe care a petrecut-o, alături de familie şi prieteni, în mai multe oraşe din Italia, dar şi în Turcia, unde a urmărit concertul trupei U2, Dan Capatos a început noul sezon în forţă încercând, printre altele să afle de la asistenta sa Bianca Drăguşanu de la cine a primit verigheta pe care o poartă de ceva vreme.

“N-avem nevoie de feţe serioase în emisiune”
În privinţa schimbării de look a Biancăi, Capatos a promis că asistenta sa va redeveni blondă. “Bianca vrea să pară serioasă, dar noi n-avem nevoie de feţe serioase în emisiune. Împreună cu întreaga echipă voi face totul să redevină «păcătoasă», la fel ca show-ul pentru care lucrează. Chiar dacă şi-a schimbat lookul şi vrea să pară altfel, o să-i spun că o trădează privirea”, a spus, amuzat, Dan Capatos.

“Vreau să arăt că pot fi o femeie serioasă”
Bianca Drăguşanu a promis că în noul sezon va fi mult mai cuminte. „Îmi doresc foarte tare ca lumea să o cunoască pe adevărata Bianca Drăguşanu şi nu pe cea pe care au format-o ziarele. Vreau să arăt lumii că pot fi o femeie serioasă. O să evit să vorbesc despre viaţa mea personală, despre care s-a făcut atâta tam-tam. Nu vreau să mai fiu blondă. Mă simt bine cum sunt acum şi sper ca şefii mei să nu-şi dorească o schimbare”, a declarat Bianca la începutul acestei luni, când încă nu-i întâlnise pe colegii de la emisiunea „Un show păcătos”.


„E mai rafinată şatenă”
Contactată de ziarul „ring” pentru a comenta schimbarea de look a Biancăi Drăguaşanu, stilista Adina Buzatu susţine că noua imagine o avantajează. „Chiar îi stă mai bine aşa. E mai rafinată, mai interesantă”.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *