• Vocea României: Cine merge mai departe în semifinală
 • 3021 afisari
  12-12-2012 de ziarulring.ro
 • Vocea României: Cine merge mai departe în semifinală


  Ediția de marți seara de la "Vocea României" a reprezentat sfârșitul drumului pentru încă patru concurenți. Loredana Groza și Marius Moga au fost nevoiți să se despartă, fiecare, de câte doi dintre membrii echipelor pe care le coordonează.

  Echipa Loredanei

  Concurentul care a primit cele mai multe voturi din partea publicului a fost Ciprian Teodorescu. Concurentul cu cele mai puține voturi a fost Teodor Manciulea și a părăsit, astfel, competiția.

  Ana Maria Alexie și Cristi Nistor au așteptat decizia Loredanei, care l-a ales pe cel din urmă.

  "Este o decizie delicată, pentru că sunt diferiți, dar surprinzători. Pe Ana am descoperit-o la audițiile pe nevăzute și este o descoperire senzațională, am avut fler când m-am întors la ea. Pe Cristi, pe care nu-l știam din trecutul lui muzical, m-a impresionat și el. Indiferent de alegere, voi avea o mare pierdere în echipa mea.", a spus Loredana, înainte de a face alegerea. "Voi alege să merg mai departe cu domn' profesor Cristi Nistor.", a concluzionat vedeta.

  Echipa Moga
  Fely Donose a primit cele mai multe voturi din parte publicului și merge mai departe în competiție. Cezar Dometi a părăsit competiția. El nu a reușit să convingă publicul telespectator să-l voteze.

  Vizi Imre și Robert Reamzey au așteptat decizia lui Marius Moga, care a hotărât să meargă mai departe cu Vizi.

  Cei patru concurenți din  ediția de ieri, care au fost salvați fie de votul publicului, fie de decizia antrenorului, vor merge în semifinala de la "Vocea României", alături de Silviu Pașca și Tibi Scobiola, din echipa lui Smiley, și alături de Laurian Manta și Julie Mayaya, din echipa lui Horia Brenciu.  Cum a fost ediția de marți de la "Vocea României"