ZiarulRing

24-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Delia Matache: „La mine acasa nu e BORDEL!”

Avatar

Publicat

pe

Suspectată că i-ar oferi alibiul perfect şi chiar propriul apartament managerului ei, Lucian Mitrea, în timpul escapadelor sale amoroase cu diverse domnişoare, Delia Matache a declarat, pentru „ring”, că nu joacă rolul de paravan în faţa Andreei Bănică. Scandalul a fost declanşat de paparazzii care l-au surprins pe Lucian intrând cu o brunetă în blocul unde locuieşte Delia.

„Am văzut pozele şi nu mă interesează acest subiect. Lucian Mitrea îmi este prieten şi mi se pare normal să-l primesc la mine acasă. Mi-a făcut o vizită ca între prieteni. Dar ce credeţi că-i la mine?! Casa de toleranţă, bordel?! Asta mi-ar mai trebui!”, a spus, contrariată, Delia.

„Scopul paparazzilor e să mă cert cu Andreea”
La rândul său, Lucian Mitrea consideră că Delia este cea jignită: „S-a insinuat că eu fac anumite lucruri la ea în casă, de parcă dacă vreau să fac ceva cu una, n-aş putea să mă duc la un hotel, undeva în afara Bucureştiului, la Sinaia, să nu mă vadă nimeni. Cine este fata respectivă nu interesează pe nimeni şi oricum o veţi mai vedea şi veţi afla cu toţii. În urmă cu o săptămână, am fost cu Andreea şi cu fata respectivă în clubul Le Gaga, unde am dansat pe masă. Asta n-a apărut nicăieri, dar dacă nu era Andreea… Sunt chiar atât de prost încât să ies în acelaşi timp şi cu soţia, şi cu fata aia?! Să se ţină paparazzii după mine cât vor, dar îşi consumă degeaba benzina şi timpul! Eu şi familia mea suntem sănătoşi şi fericiţi. Scopul lor este să mă cert cu soţia mea! Să nu mă facă să le tamponez maşina data viitoare, că eu nu sunt sănătos la cap!”.

„Să mă dea când sărut altă femeie!”
Obişnuit să afle din presă că-şi trişează consoarta, Lucian Mitrea recunoaşte că până şi vecinii de la Cernica au ajuns să pună sub semnul întrebării fericirea Andreei Bănică. „Din cauza acestor articole, vecinii mei au ajuns să se întrebe: «Ce fac copiii ăştia, se despart?!»”, a declarat managerul pentru „ring”. „Nimeni nu-mi poate îngrădi dreptul de a vorbi cu o femeie. Ce să fac, să vorbesc cu o singură femeie toată viaţa?! Eu trăiesc la fel ca atunci când nu mă băga nimeni în seamă. Mie şi Andreei nicio apariţie în presă nu ne va schimba felul de a ne trăi viaţa. Deciziile noastre nu depind nicio secundă de ceea ce urmează să apară în presă, fiecare e liber să scrie ce vrea. De asta nici nu mai comentez. La mine în maşină se poate urca oricine, poate să fie prietene, verişoare, oricine, pentru că nu mă feresc! Când mă vor prinde cu altă femeie că o ţin de mână, că o sărut, că o îmbrăţişez, să mă dea! Aşa, se fac speculaţii faţă de orice femeie care se află la mine în maşină, cu care merg pe stradă sau stau la o terasă. Am apărut până şi «agăţând-o» pe naşa mea. N-au cu ce să mă prindă… Şi dacă intru la un striptease, să mă lase în pace, că nu sunt persoană publică!”, a adăugat Mitrea.

„Eu şi Andreea avem o relaţie pe care ne-o gestionăm singuri, nu avem nevoie de presă. Noi ne amuzăm de invenţiile care apar.”, Lucian Mitrea

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *