ZiarulRing

29-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Botezatu NEGOCIAZĂ pentru un nou format cu Antena 1

Avatar

Publicat

pe

În ciuda faptului că e tot mai solicitat, iar timpul petrecut pe platourile de filmare îl ţine tot mai departe de viaţa amoroasă, Cătălin Botezatu se află în negocieri cu trustul Intact pentru al treilea format de emisiune.
Realizator al show-urilor „Next Top Model” şi „Burlacul”, designerul se află în aceste zile în negocieri cu şefii Antenei 1 pentru a se ocupa de un nou format de top. Surse din anturajul lui Botezatu au dezvăluit, pentru „ring”, că e dispus să preia şi a treia emisiune, deşi medicii i-au recomandat încă de anul trecut mai puţină muncă şi mai multă relaxare. „N-am ce să comentez pe marginea acestei informaţii. Ce e sigur în viaţa mea, deocamdată, e că mă pregătesc intens pentru 14 februarie, când voi participa la «Săptămâna Modei» de la New York. E a 15-a participare a mea şi mă voi pregăti ca de fiecare dată. În privinţa emisiunilor TV, vă pot confirma că voi continua proiectele pe care le am la Antena 1 şi deocamdată atât”, a declarat, pentru „ring”, Cătălin Botezatu.

„Marea mea pasiune rămân femeile”
Chiar dacă este unul dintre cei mai râvniţi burlaci din România, Botezatu nu se gândeşte să se îndrăgostească prea curând, deşi numărul iubitelor sale e impresionant, el având şi de şapte ori intenţia de a se căsători. „Am oferit la viaţa mea şapte inele de logodnă. Inelele au rămas pe degetele respectivelor doamne chiar dacă lângă ele a apărut şi o verighetă între timp. Marea mea pasiune rămân femeile. Îmi place acel joc al seducţiei, acel început al unei relaţii romantice când trebuie cucerită femeia. Dacă vrei să o consumi ca pe o aspirină, o iei din prima seară”, a spus designerul la emisiunea „D-Paparazzi” de la Kanal D.

3 sezoane „Next Top Model” şi trei sezoane „Burlacul” a prezentat până acum Cătălin Botezatu.

46 de ani a împlinit Cătălin Botezatu la sfârşitul anului trecut, el sărbătorind alături de prieteni, dar şi de câţiva medici care l-au supravegheat după problemele cu inima.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *